Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Новогодишња БАЈКА у дому МИТРОВИЋА: Кристина и Александар малишанима припредили ПРАЗНИЧНУ чаролију (ФОТО)

Кристина и Александар Митровић окитили јелку најлепшим украсима

1672057252_Foto-Printscreen-Instagram-mitrovic__kristina.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - митровиц__кристина
Oglas

Новогодишња еуфорија стигла је и у породицу Митровић. Александар и Кристина су одлучили да јелку оките једноставним, али ефектним украсима, који су је учинили чародбом. Одлучили су се за природну јелку, зелене и црвене украсе, као и лампице у истим бојама.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - митровиц__кристина

Оно што је свима привукло највише пажње су украси у мотивима јунака из цртаног филма "Краљ лавова", који деца вероватно највише воле да гледају, а Кристина је снимила и персонализоване украсе на којима пише име њихове најмлађе ћерке и њено име.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - митровиц__кристина

Прочитајте још: БИВШИ МУЖ МАРАЈЕ КЕРИ: Ник Кенон има 11-торо деце са 6 ЖЕНА, а 12-то је НА ПУТУ! (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - митровиц__кристина

Њих су своју љубав озваничили прошле године, али су пре тога дуго били заједно. Имају троје деце - Луку (6), Нађу (5) и Анастасију, која се родила пре два месеца.

Фудбалер је више пута истакао како му је драго што је породицу засновао рано, с обзиром да је имао само 22 године када је добио прво дете, а Кристина је тада била две године старија.

- Рано сам засновао породицу, али то је нешто најлепше што ми се десило и што сам урадио у животу. Осећај да вас неко чека код куће увек кад долазите са тренинга, утакмице или дугих путовања заиста је нешто што ме тера да више радим и тренирам. Сада имам и сина који ће се једног дана угледати на мене и наравно да бих волео да увек чује само лепе приче о свом оцу. Одрастање у Енглеској није лако, посебно за нас који долазимо из мале државе, али сигуран сам да ће Лука, без обзира на то где нас фудбал буде одвео, имати све услове за образовање као и друга деца –причао је својевремено фудбалер.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas