Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како Александру Митровићу стоје ПАНТАЛОНЕ репрезентације? "Орлови" отишли на Мундијал са стилом, а погледајте зашто је Митар привукао посебну пажњу (ФОТО)

"Орлови" отишли у Катар у елегантним оделима

1668506681_Foto-P.-Milosevic-Instagram-aleksandar_mitrovic_45.jpg
Фото: П. Милошевић, Инстаграм - александар_митровиц_45
Oglas

Фудбалери Србије данас су отпутавали на Светско првенство у фудбалу. Сви репрезентативци су носили елегантна тегет одела, са белим кошуљама, уз посебан детаљ. Сви су на реверу имали српску заставу.

Легендарни Александар Митровић је привукао посебну пажњу, с обзиром да он обично има специфичан избор панталона, па су се тако многи запитали како ће му ове стајати.

Његову последњу објаву на Инстаграму је обележио шаљив коментар водитеља Огњена Амиџића. Митровић је позирао са својом супругом Кристином Митровић у веома уским фармеркама. 

Водитељ га је питао: "Како скидаш те фармерке?". 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александар_митровиц_45

Прочитајте још: Прича о ЦИПЕЛАМА ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Носио их је 30 година, а ИСТИНУ о овом необичном комаду коже касније су открили њему блиски људи

То је изазвало лавину коментара са идејама о начину на који фудбалер скида паналоне. Међутим, овог пута није постигао исти ефекат. Панталоне репрезенације јесу нешто ужег кроја, али далеко од оних за које се Митровић определио на слици. 

Фото: Атаимагес.рс

На поменутој фотографији, Александарова супруга Кристина, са којом се венчао прошле године, носила је црни корсет и панталоне у јако занимљивој нијанси зелене боја, чиме је показала да прати најновије модне трендове.

 

 

Фото: Атаимагес.рс

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas