Oglas
· · Komentari: 0

Novogodišnja BAJKA u domu MITROVIĆA: Kristina i Aleksandar mališanima pripredili PRAZNIČNU čaroliju (FOTO)

Kristina i Aleksandar Mitrović okitili jelku najlepšim ukrasima

1672057252_Foto-Printscreen-Instagram-mitrovic__kristina.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - mitrovic__kristina
Oglas

Novogodišnja euforija stigla je i u porodicu Mitrović. Aleksandar i Kristina su odlučili da jelku okite jednostavnim, ali efektnim ukrasima, koji su je učinili čarodbom. Odlučili su se za prirodnu jelku, zelene i crvene ukrase, kao i lampice u istim bojama.

Foto: Printscreen/ Instagram - mitrovic__kristina

Ono što je svima privuklo najviše pažnje su ukrasi u motivima junaka iz crtanog filma "Kralj lavova", koji deca verovatno najviše vole da gledaju, a Kristina je snimila i personalizovane ukrase na kojima piše ime njihove najmlađe ćerke i njeno ime.

Foto: Printscreen/ Instagram - mitrovic__kristina

Pročitajte još: BIVŠI MUŽ MARAJE KERI: Nik Kenon ima 11-toro dece sa 6 ŽENA, a 12-to je NA PUTU! (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram - mitrovic__kristina

NJih su svoju ljubav ozvaničili prošle godine, ali su pre toga dugo bili zajedno. Imaju troje dece - Luku (6), Nađu (5) i Anastasiju, koja se rodila pre dva meseca.

Fudbaler je više puta istakao kako mu je drago što je porodicu zasnovao rano, s obzirom da je imao samo 22 godine kada je dobio prvo dete, a Kristina je tada bila dve godine starija.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca –pričao je svojevremeno fudbaler.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas