Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венчање Александра Митровића: Дошао у ШАРЕНИМ фармеркама, па се пресвукао у одело, а Кристина променила ТРИ ГЛАМУРОЗНЕ хаљине (ФОТО)

Александар и Кристина су се заклели на вечну љубав прошле године

1668527746_Foto-Printscreen-Instagram-mitrovic__kristina.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - митровиц__кристина
Oglas

Александар Митровић је прошле године стао на "луди камен". Његова изабраница је Кристина Јањић која је након венчања узела његово презиме. Она је ћерка познатог српског тренера Александра Јањића који је водио Рад, Јагодину, Вождовац, Јавор, Инђију. Њих двоје су се упознали преко заједничког пријатеља, а после првог састанка све је већ било јасно. Многи причају како је Кристина успела да "укроти" Митровића који је раније био познат по налетима беса и нервози. 

Александар и Кристина су рекли судбоносно "да" једно другоме у Београду на грађанском венчању, а након тога је резервисан један од елитних ресторана у граду. Догађај је окупио бројне познате личности, а највеселији су били младенци који су уживали у сваком тренутку.

Прочитајте још: Како Александру Митровићу стоје ПАНТАЛОНЕ репрезентације? "Орлови" отишли на Мундијал са стилом, а погледајте зашто је Митар привукао посебну пажњу (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

Митровић је за ту прилику обукао плаве "прошаране" фармерке, белу кошуљу, сако и ципеле, док је његова супруга на грађанском венчању била у краткој хаљини. Горњи део је био од свиле са дугим рукавима, док је доњи део хаљине био у материјалу од перја. Целу комбинацију је употпунила златним детаљима и штиклама у истој боји.

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

Након венчања у општини уследило је весеље. Младенци су одлучили да цео ресторан декоришу у зеленој и жутој боји, а све је изгледало као из бајке.

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

Кристина је имала још две венчанице. Прву је носила током венчања у цркви. Била је јако дугачка, на себи је имала чипку и савршено јој је пристајала. Такође је имала вео који је имао мотиве цветова и слагао се за цветним рајфом који је носила.

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

Трећа хаљина је била резервисана за журку у ресторану. Пратила је линију тела и била је јако занимљиво сечена, па су тако Кристинине дуге ноге биле у првом плану. Уз њу се определила за сребрне штикле.

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

Фудбалер се из свог опуштеног стајлинга пресвукао у свечано одело, са белом кошуљом и светлом краватом.

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - митровиц__кристина

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas