Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

Ове три боје никако не смеју бити на вашим ЗИДОВИМА

Када бирате боје за свој животни простор, морате бити посебно опрезни...

1643576384_painter-g2b997a9fa_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Приликом кречења стана, највећи проблем јесте одабир боја и нијанси за наш животни простор. Ипак, многи не знају да иако се неке боје и нијансе чине лепима, заправо их у ентеријеру није добро користити.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Црна боја

Иако се црној можда најчешће окрећете када је реч о одјећи и обући то не би требао бити ваш избор када се ради о ентеријеру. Бојење зидова у црно или додаци који су искључиво црни може кући дати јако тамну атмосферу. Имаћете дојам да је кућа слабо осветљена, а чиниће се и помало депресивна. Осим тога, могли бисте изгубити и концентрацију и мотивацију јер ће црна боја ваше окружење учинити леним или загушујуће тихим.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Розе боја

Розе боја је тако лепа боја, па се питате зашто не баш та боја? Наиме, како розе спада у светлије боје са временом се може чинити упрљана. Прљавштина и мрље јако се виде на овој нијанси и она изискује пуно бриге. Ако имате розе зидове они ће изгубити сјај након неколико месеци и брзо ћете их морати освежити или бојити у неку другу нијансу. Осим тога, тешко је и погодити тачну нијансу која ће вам се свиђати на зидовима.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Тамно зелена боја

Још једна лоша боја за ентеријер је тамно зелена. Иако се не усуђује пуно људи да користи ову боју, постоје неки који ће јој дати шансу. Поштедите се те грешке јер ова нијанса ће простор испунити меланхолијом и тугом. Ипак, ова нијанса добра је ако се ради тек о неколико детаља, неким декорацијама или јастучићу. Треба водити рачуна о томе да ове боје буде минимално и да се добро уклопи са остаком боја у ентеријеру.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas