Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Пет малих ствари које ће променити ентеријер СПАВАЋЕ СОБЕ: Потребно је само мало

Спаваћу собу можемо да променимо са тако мало елемената.

1642939823_bed-gdad61c86f_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Како изгледа ваша спавац́а соба? Које жеље  изазива код вас – да се препустите страсти и здравом сну или завршите годишњи извештај без растанка са лаптопом после посла?

Ентеријер спаваће собе

Верујемо да постоји само један тачан одговор - први, па смо одлучили да разговарамо о једноставним начинима да ово место у куц́и учинимо што удобнијим и претворимо га у љубавно гнездо.

Прелепа постељина пријатна за кожу

Свила, сатен или кувани памук су најбоље опције. Веома су пријатни за тело, изгледају одлично и дају простору посебан комфор. Изаберите неутралне светле нијансе - млечне, кремасте или се ослоните на дубоке и богате нијансе - плаве, антрацитне. Још једна идеја - комбиновати различите боје у једном комплету!

Прочитајте још: Три правила која треба испоштовати: Како уредити КУПАТИЛО, а да привуче НОВАЦ и СРЕЋУ?

Свец́е

Прелепе мирисне свец́е су посебна врста уметности и задовољства!

Јастуци и прекривачи

Још један важан детаљ. Комбинујте различите текстуре и боје, отиске и облике - нема ограничења!

Осветљење

Висец́е и ноц́не лампе могу да трансформишу целу собу - важно је узети у обзир не само њихов дизајн, вец́ и тон светлости који дају. Пожељно је топло или неутрално светло.

Прочитајте још: Пет ствари којима није место у КУПАТИЛУ јер може да их уништи ВЛАГА

Цвец́е

Прелеп букет резаног цвец́а или раскошно зеленило собне биљке - избор је на вама. Запамтите да нису све биљке пођеднако безбедне за спавац́у собу: спатифилум, хлорофитум, сансевиериа и геранијум су идеалан избор за место где спавате и одмарате.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas