Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Пет ствари које СРЕЋНИ И ПАМЕТНИ људи немају у спаваћој соби

У убрзаној свакодневници одмор је постао омиљена активност...

1633123667_Depositphotos_76982271_S.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Ма колико пажње да посвећујемо уређењу нашег дома, никако не смемо заборавити ни спаваћу собу. Управо је ово најбитнија просторија у нашем дому у којој тражимо мир и опуштање и сакупљамо енергију да имамо снаге за нове животне успехе.

Прочитајте још: Како се носи сомотски блејзер? Па научите од Данијела Крејга - ОДУВАО ЈЕ стајлингом на премијери новог "Бонда" (ФОТО)

Доносимо вам пет ствари које је неопходно да одмах избаците из своје спаваће собе уколико од ње заиста очекујете мир и окрепљење.

Ситнице и сувеири по полицама

Неред чини људе несрећнима. Када је реч о спаваћој соби, то су сви украсни предмети, сувенири, а који су мањи од диње. Дакле, за собу која треба да будеједноставна и спокојна, замените збирку малих шкољакикоје сте изронили на годишњем одмору за нешто већи, драматичнији узорак украса, али једног.

Прочитајте још: Време је за ЏЕМПЕР, али испоштујте ТРИ правила да не би испали смешни(ФОТО)

Провокативна уметничка дела

Држите своју уметничку колекцију тог типа у дневној соби тако да сви ваши пријатељи знају како сте паметни, профињени и уметнички потковани. Нека ваше спаваћа соба буде зона без ироније и провокација. Направите од ње уточиште добрих вибрација. Ово је простор да се смирите и срећни започнете и завршите свој дан. Нека вам дан буде радостан.

Прочитајте још: Откријте НАЈМОЋНИЈУ особину коју поседујете: Да ли сте прво уочили ТИГРА или ДРВЕЋЕ?

Тепих

Ако се пробудите са упаљеним грлом, сврбом очију или натеченим носом, постоје шансе да сте алергични на нешто у вашој спаваћој соби, а један од криваца за то су гриње. Гриње живи у меканим материјалима као што су теписи. Стога препоручљиво је да под не прекривате у потпуности тепихом, већ ставите мале тепихе уз кревет, јер мање тепиха значи мање алергена.

Прочитајте још: Миришите маслиново уље и без муке мршавите! (ЈЕЛОВНИК)

Светле боје

Сви волимо јарке, светле боје спаваћих соба нису практичне, понајвише ако сте склони несаници. Светле боје нас активирају, тако да је препоручљиво да их замените плавим или неким смирујућим тоновима који подстичу спавање. Битно је да превладава умирујућа и опуштајућа атмосфера.

Прочитајте још: Дијета којом се губе килограми и спречавају НАДУТОСТи гасови (ЈЕЛОВНИК)

Лагане провидне завесе

Сви некако преферирамо беле провидне завесе које виоре на поветарцу … али њима је ипак место у дневној соби. У спаваћој соби, тама је главни протагонист, што значи, дебље завесе коју пропуштају мање светла. Светлосно онечишћење са уличних светала и суседних домова може узнемирити ваш дневни односно ноћни ритам и неповољно утицати на ваше здравље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas