Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕТ СТВАРИ ЗБОГ КОЈИХ КУПАТИЛО ИЗГЛЕДА НЕУРЕДНО: Ово скоро сви радимо, а огромна је грешка

Део стана који говори много о нашој личности

1681040147_shutterstock_1896243133-kupatilo.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Често нам се дешава да неке ствари спустимо на веш машину или крпе на лавабо и немамо представу колико то негативно утиче на изглед нашег купатила. Стручњаци тврде да ови детаљи стварају слику да нам је купатило неуредно.

Колики год да је велики ормарић, није довољан да стане сва козметика. Зато нам се чини да је машина за прање веша идеална да ту оставимо креме, тонике и лосионе.. Али то квари изглед купатила. Ствара се неред. Боље је да купите кутију или неку малу комоду у коју ћете убацити козметику.

Сапун
Дизајнери кажу да је много елегантније ставити лепу боцу течног сапуна на умиваоник него користи сапун у чврстом стању.

Кућне хаљине на вратима купатила

Многи људи имају куке на вратима. Тамо је, на пример, веома згодно окачити баде мантиле или другу одећу коју можете понети након туширања. Јесте практично, само не изгледа баш лепо. Осим тога, од сталне влаге увек ће ствари које стоје окачена да буду влажне.

Крпе на радијатору

Прилично уобичајена слика. Након што сте обрисали прашину - окачили сте крпу да се осуши на радијатор. Тамо је тада остала. А поред ње је фротирски шешир или крпа за неку другу намену. Ово у великој мери квари утисак. Крпе је боље чувати у посебној кутији.

Крпе на славини

Још једна неуредна опција складиштења. Јасно је да се тамо суше али то изгледа јако неуредно.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas