Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
другачије

Пет трендова у ЕНТЕРИЈЕРУ који ће изаћи из моде ове године

Када је реч о трендовима у ентеријеру, приметно је одбацивање неких до сада популарних образаца.

1609927524_Depositphotos_9311508_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Наиме, просторије окречене у бело и намештај у овој боји више нису у моди. Уколико планирате уређење дома или куповину новог стана, у редовима који следе прочитајте и друга предвиђања за ову годину. Као што смо навели, ове трендове је добро заобићи…

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

1. Нефункционални простор

Дошао је тренутак да се разграниче просторије, тако да радни сто добије свој кутак, као и простирка за вежбе или јогу. Немила ситуација затекла је многе, па су искористили постојеће ресурсе и прилагодили их потребама посла и свакодневног живота. Међутим, најбоље да предмете и намештај сложите по функцији, тако да уживате више у простору.

Фото: Депосит

2. Бели и неутрални тонови

Дизајнери ентеријера поручују да је дошао тренутак да се простору у коме живимо удахнемо боје и обезбедимо ушушканост. За то нам поред фарби могу послужити и тапете, а циљ је да се решимо стерилних момената, који одају хладноћу. Наравно, неутрални тонови могу бити занимљиви уколико им се придода ефектан комад намештаја или детаљ, те је на цени креативност. Чини се да смо схватили да је бела просторија незахвална за одржавање, а и свима прија топла атмосфера, након године неизвесности и мањка блискости. Пожељне су различите текстуре и боје, а посебно се истиче дрво.

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

3. Металик златна

Детаљи у овој нијанси полако уступају место бакарним и керамичким.

Фото: Депосит

4. Отворен простор

Просторије које нису раздвојене вратима биле су популарне до тренутка када је стан добио и улогу радног места. Сви су изгледи да ће година пред нама понудити нова решења за разграничавање дома, тако да може задовољити различите потребе.

Прочитајте још: Уредити ДОМ према правим пропорцијама: Шта купујемо премало, а шта превелико?

5. Видљиве сијалице

Ово је још један од досадашњих трендова на које ћемо заборавити, те уколико до сада нисте, размислите о промени расвете. Можете задржати сијалице, али их замените економичнијим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas