· · Komentari: 0
drugačije

Pet trendova u ENTERIJERU koji će izaći iz mode ove godine

Kada je reč o trendovima u enterijeru, primetno je odbacivanje nekih do sada popularnih obrazaca.

1609927524_Depositphotos_9311508_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Naime, prostorije okrečene u belo i nameštaj u ovoj boji više nisu u modi. Ukoliko planirate uređenje doma ili kupovinu novog stana, u redovima koji slede pročitajte i druga predviđanja za ovu godinu. Kao što smo naveli, ove trendove je dobro zaobići…

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

1. Nefunkcionalni prostor

Došao je trenutak da se razgraniče prostorije, tako da radni sto dobije svoj kutak, kao i prostirka za vežbe ili jogu. Nemila situacija zatekla je mnoge, pa su iskoristili postojeće resurse i prilagodili ih potrebama posla i svakodnevnog života. Međutim, najbolje da predmete i nameštaj složite po funkciji, tako da uživate više u prostoru.

Foto: Deposit

2. Beli i neutralni tonovi

Dizajneri enterijera poručuju da je došao trenutak da se prostoru u kome živimo udahnemo boje i obezbedimo ušuškanost. Za to nam pored farbi mogu poslužiti i tapete, a cilj je da se rešimo sterilnih momenata, koji odaju hladnoću. Naravno, neutralni tonovi mogu biti zanimljivi ukoliko im se pridoda efektan komad nameštaja ili detalj, te je na ceni kreativnost. Čini se da smo shvatili da je bela prostorija nezahvalna za održavanje, a i svima prija topla atmosfera, nakon godine neizvesnosti i manjka bliskosti. Poželjne su različite teksture i boje, a posebno se ističe drvo.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

3. Metalik zlatna

Detalji u ovoj nijansi polako ustupaju mesto bakarnim i keramičkim.

Foto: Deposit

4. Otvoren prostor

Prostorije koje nisu razdvojene vratima bile su popularne do trenutka kada je stan dobio i ulogu radnog mesta. Svi su izgledi da će godina pred nama ponuditi nova rešenja za razgraničavanje doma, tako da može zadovoljiti različite potrebe.

Pročitajte još: Urediti DOM prema pravim proporcijama: Šta kupujemo premalo, a šta preveliko?

5. Vidljive sijalice

Ovo je još jedan od dosadašnjih trendova na koje ćemo zaboraviti, te ukoliko do sada niste, razmislite o promeni rasvete. Možete zadržati sijalice, ali ih zamenite ekonomičnijim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.