Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Погледајте СТО који у неколико секунди постаје ПОЛИЦА: Савршен вишенаменски комад намештаја за мали стан! (ВИДЕО)

У малим становима корисно је имати ствари које су вишенаменске. Домаћи произвођачи намештаја су са овим столом који постаје полица, одлично одговорили изазову.

1620913396_Untitledgg500.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ мајсторскооко
Oglas

Дизајнер ентеријера са Инстаграм профила мајсторскооко, поделио је са пратиоцима невероватно користан комад намештаја, који може одлично да послужи у малим просторима.

Прочитајте још: МАТИЧЊАК лечи пробаву, срце и живце - посадите га на тераси и добићете природну кућну апотеку! (ВИДЕО)

Мали станови су изузетно незгодни за уређење, то знају сви који живе или су живели у скученом простору.

Сто се ротира једноставним механизмом и за неколико секунди постаје полица.

Понекад пожелите да имате леп сто за новогодишњу вечеру са пријатељима, а лети вам, пошто проводите више времена напољу, одговара да имате полицу за одлагање књига које су се накупиле током хладних дана. Како да уклопите своје расположење и жеље у малом простору? 

Прочитајте још: Креативно решење које може да ископира свако: Како да у ЈЕДНОЈ дечијој соби направите места за ДВА детета! (ФОТО)

Уз овај трик, лако ћете мењати изглед стана у складу са својим жељама. Потребан вам је сто? Никакав проблем. Полица? Ту је за 30 секунди!

Вишефункционални намештај је одавно хит у свету, а примећујемо да се све чешће појављује и на нашем тржишту.

Прочитајте још: Уштедите простор у кухињи уз овај ТРИК и заувек се отарасите сушилице за судове! (ВИДЕО)

На снимку испод, погледајте како се сто ротира, на једноставном механизму, и постаје полица.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas