· · Коментари: 0
ЈЕДНОСТАВНО

Прашина се неће сакупљати на намештају уз овај СУПЕР ТРИК!

Олакшајте себи живот.

1607783883_Depositphotos_39526067_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Чишћење прашине је многим људима ноћна мора управо зато што се врло брзо поново наталожи, и чини се као да нису радили ништа. Али, постоји одличан трик како постићи да се не сакупља толико брзо - премажите га смесом јабуковог сирћета и глицерина.

Потребни састојци:

  • 1 литра воде
  • 1 кашика јабуковог сирћета
  • 1 кашика глицерина

Поступак:

Добро помешајте воду, јабуково сирће и глицерин. Течност нанесите на памучну крпу и њоме добро премажите све површине.

Прочитајте још: Какав би био живот без ПОЛИЦА? Али, не било каквих, него ОВАКВИХ

Још неколико савета:

Не користите "прашко" за чишћење прашине јер прашину само распрши наоколо, с једне површине на другу. Редовно чистите грејалице и клима уређаје (можете и усисавачем) јер тамо могу да се скривају велике количине прашине која ће излетети чим их укључите. 

Такође, избегавајте брисање прашине "на суво" јер, као и код "прашка", прашина ће се само разлетети и наталожити на другу површину. Крпу мало поквасите водом.

Прочитајте још: ПОВЕДИТЕ РАЧУНА! Ово су места где вреба зараза у вашем дому!

Не заборавите да водите бригу и о усисавачу, односно редовно мењајте филтер - иначе честице прашине неће остати унутра већ ће се распршити у ваздуху.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.