Oglas
· · Komentari: 0
NAMETAJ

Kakav bi bio život bez POLICA? Ali, ne bilo kakvih, nego OVAKVIH

Da li možete da zamislite životni prostor bez otvorenih polica, onih koje nemaju vrata, zastor ili bilo šta drugo što ih pokriva i zatvara?

1607092023_Depositphotos_37358865_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Osim što su veoma praktične, pa i dekorativne jer doprinose estetici doma, odličan su izbor za ljubitelje minimalističkog i skandinavskog stila opremanja stana, jer sa ovakvom vrstom polica prostor deluje vedrije, jednostavnije, preglednije, pa i urednije.

Pročitajte još: Urediti DOM prema pravim proporcijama: Šta kupujemo premalo, a šta preveliko?

Stalak Foto: Depozit

Vedrinu unose i pastelne boje, koje su više nego poželjne, od ciklame, preko svih nijansi plave, zelene, narandžaste, žute... S obzirom na to da se međusobno odlično slažu, ovako obojene police možete uklapati jedne do druge, bez bojazni da ćete preteranim šarenilom skliznuti u domen kiča.

Obojene police se međusobno odlično slažu.

Osim boja, i različiti materijali polica odlično se uklapaju jedni do drugih, a oblici kutije dominiraju. Tako drvene police, nalik fiokama ili kartonskim kutijama, veoma lepo izgledaju kada se poređaju na plastične, pravougaonog oblika. Uz njih idu i prave pravcate drvene gajbice, ali prelakirane i fino išmirglane.

Pročitajte još: OVAJ STIL uređenja doma je neprevaziđen, a jedna BOJA mu daje lični pečat (FOTO)

Ono što je dobro u ovakvoj vrsti “slobodnog” ređanja je to što sve zavisi od vaše kreativnosti, jer je svaka polica deo za sebe, pa ih bukvalno možete slagati kao lego kocke i menjati im raspored, a samim tim i oblik po želji.

Ne natrpavajte ih
Poneka knjiga, fotografija, suvenir, sobna biljka, ukrasna činija ili sveća, korpa sa voćem, neka se nađe na svakoj polici, da ne bi pravili gužvu i stvarali osećaj nereda, usled prenatrpanosti.

Šarene ili pastelnih boja Foto: Depozit

Popularni su i stalci nalik onim metalnim iz fabričkih magacina, jednostavne konstrukcije od samo nekoliko uspravnih i položenih greda, ojačani ukrštenim oprugama.

Popularni su stalci, "umiveni" belom bojom.

Naravno, sada su “umiveni” belom ili crnom bojom, “ogrnuti” drvetom ili jednostavno povezani u kocke. Mogu stajati samostalno u prostoru ili se montirati na zidove, a čak iako se naslone, u vidu stilizovanih merdevina i pričvrste sa za podlogu, neće pasti ako ih ne preopteretite.

Pročitajte još: NEOPHODAN komad nameštaja, a nalazi se svuda: U dnevnoj, spavaćoj, kupatilu...

Sve opisano odnosi se na svaku prostoriju vašeg doma, od kuhinje, preko spavaće, dnevne i radne sobe, do kupatila. Tamo gde nemate dovoljno mesta za veće police, jednostavno učvrstite lepo oblikovanu dasku ili dve na neiskorišćeni zidni prostor i poređajte neophodne sitnice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas