· · Коментари: 0

Пријатно и привлачно предсобље које ће освежити ваш дом

Враћање у дом након напорног радног дана свима прија, а први сусрет са домом је ваше предсобље или ходник, па се потрудите да овај амбијент уредите тако да га учините што пријатнијим и привлачнијим

1650534692_NOVOSTI-00.jpg
Фото: Промо

Такође, предсобље оставља и снажан утисак на све ваше посетиоце, па му поклоните заслужену пажњу и представите се на прави начин свима који у ваш дом дођу

За модерне савремене ентеријере прави избор за уређење предсобља су елементи колекције UMBRIA. Колекцију чини пет елемената који се могу међусобно комбиновати у простору, а можете изабрати и само неки од њих, у зависности од самог плана за уређење и расположивог простора. У декору су сивог храста, обогаћени црним функционално-декоративним детаљима. Елемент предсобља UMBRIA P1 може бити сјајан у комбинацији са елементом предсобља UMBRIA CIV, на који можете одложити јакне и капуте, а елемент предсобља UMBRIA COM за седење и додатним простором за одлагање употпуниће целокупни утисак и допринети његовој функционалности.

За складиштење обуће постоји много опција, од ормара до једноставних ципеларника који се могу наћи у склопу неке од колекција, али и као засебни елементи, у комбинацији са чивилуком.

Фото: Промо

Уколико бисте се радије определили за колекцију, ту су и елементи из колекције BENY, који постављају нове стандарде када је реч о уређењу предсобља. Комода BENY 2К1F одлично је решење за одлагање, а уз њу можете комбиновати и остале елементе из колекције који пружају могућност комбиновања елемената, у зависности од ваших потреба и простора који имате на располагању. Елемент предсобља BENY COM поседује практичан затворен део за одлагање обуће, а омогућује и да седнете на њега приликом обувања, па је такође сјајан избор.

Елегантан и практичан додатак предсобљу је и сталак за кишобране, а сталак за кишобран SR-0718 у металној конструкцији уклапа се у свако предсобље, без обзира на његове димензије.

Фото: Промо

Предсобље можете додатно декорисати урамљеним породичним фотографијама које ће допринети топлини при сваком уласку у дом, а можете се определити и за зидну галерију која ће овај део дома учинити посебно атрактивним. Огледала су такође одличан избор за улазне просторе, јер рефлектују светлост и стварају визуелни утисак већег и отворенијег простора, а њихова примарна функција је свакако незаобилазна и неопходна у овом делу дома.

Амбијент предсобља KENT чини пет елемената који дају приказ савршене комбинације дрво декора белог и сивог храста који уноси додир отмене класике. Можете одабрати елемент предсобља KENT P1 и елемент предсобља KENT COM 1К1F као главне комаде за одлагање, док је елемент предсобља KENT CIV са качилицама практичан за свакодневно одлагање одеће. Елемент предсобља KENT PS OG са огледалом допринеће естетском изгледу, док је елемент предсобља KENT COM 2K практичан, јер служи и за седење и одлагање.

Фото: Промо

Завршни декоративни детаљ на улазу може бити тепих који ће свакако допринети изгледу амбијента, а саксијска биљка или ваза са цвећем допринеће свежини простора.  Уколико имате довољно природног светла, можете у овом делу дома гајити и живу биљку, а уколико више волите вештачке биљке, дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да одаберете атрактивну вазу са шареним цвећем или пампасом.
Без обзира на то да ли сте за уређење предсобља одабрали целу колекцију или појединачне елементе, оно ће свакако засијати новим сјајем. У сваком случају је најважније да то буде прави избор за ваш дом који би требало да буде пријатан и привлачан првенствено вама, али и свакоме ко у њега закорачи.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.