Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Промените животни простор БЕЗ ПОТРОШЕНОГ ДИНАРА! Урадите ових 6 ствари (ФОТО)

С времена на време потребна нам је промена изгледа ентеријера, како бисмо се лепше осећали у просторијама у којима проводимо највише времена.

1600607731_Depositphotos_284925178_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Али, многи људи од тога одустану јер су реновирања или веће промене ентеријера доста скупе. Зато вам представљамо 5 трикова да потпуно измените изглед ентеријера, а да не потрошите један једини динар!

1. Укључите машту

Слике не морају увек да висе на зидовима, нарочито на местима на којима стоје годинама. Искористите постојеће слике, огледала, урамљене фотографије и постере и направите занимљиву композицију на полици или зиду просторије чији изглед желите да промените. Слике из дневне собе можете преместити у ходник, а детаље из ходника у друге просторије.

Ситнице праве велику разлику!

2. Промените распоред намештаја

Довољно је само да столицама и кревету замените места, и соба ће добити сасвим другачији изглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Исн'т тхис сублиме? виа @децо_бy_паолина_ . . . . . . . . . . #ливингроом #ливингроомдецор #ливингрооминспо #ливингроомдесигн #ливингроомидеас #ливингроомс #ливингрооминспиратион #ливингроомстyле #ливингроомфурнитуре #ЛивингРоомИнтериор #ливингроомдетаилс #ливингроомдецоратион #ливингроомстyлинг #ливингрооминспиратионс #ливингроомдесигнс #салон #интериорес #интериорисмо #нордицстyле #мyнордицхоме #интериордесигн #интериоринспо #нордицхоме #нордицдецор #мyнордицроом #мyлвнгрм #унсалóнмуyyо #сwеетхоме #хомедецор #интериор4yоу1

Објава коју дели Хоме wитх руе (@хомеwитхруе) дана

3. Унесите биљке

Биљке које држите у светларнику или на симсу унесите у просторије како бисте их освежили. Ћошкове попуните великим саксијама са раскошним биљкама, а на столу за ручање можете да направите мини композицију од неколико минијатурних саксија.

Прочитајте још: БОЈУ која негативно утиче на НЕРВНИ СИСТЕМ треба ИЗБЕГАВАТИ, а ова изазива ДОБРО РАСПОЛОЖЕЊЕ

4. Нови живот за полицу са књигама

Отворене полице су одличне јер помоћу њих стално можете да правите промене. Ако вам књиге стоје старомодно поређане једна уз другу, време је да то промените – сортирајте их по жанровима, раздвојите лепим украсима, рамовима, вазама или саксијама са цвећем. Варијације су бесконачне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дзиеń добрy! Wитамy #wрзесиеń 🙈 киедy то злециаłо, ние wием. Wрзесиеń то таки миесиąц, żе јесзцзе цзłоwиек марзy о циепле, але то јуż бардзиеј цзас на коцyк, циепły напóј и śwиецзки запацхоwе. А зимнy и десзцзоwy 1 wрзеśниа сзyбко спроwадза на зиемиę 🙈 . . . Цоś од дзисиај сиę у Wас змиениа, цзy ние дотyцзy Wас то за бардзо, так јак мние?😋 Но добра, wрóциł розкłад јаздy спрзед марца а żе запоwиада сиę цораз wиęцеј зимнyцх/десзцзоwyцх дни, то добрзе миећ такą алтернатywę дла роwеру 🚲 . . . #дзиеńдобрy #мокаловерс #домоwеинспирацје #пројецтцоффетеа #9вага_цоффее9 #9вага_стиллифе9 #цреативе_цупс #ксиążки

Објава коју дели Јоанна Јаwорска (@уwага.цзyтам) дана

5. Искористите прекриваче и јастуке

Ако имате лепе прекриваче које чувате (ко зна за шта или ко зна за када), време је да их коначно употребите – прекријте намештај њима. Исто учините са декоративним јастучићима. Ако их већ користите, промените им место, део избаците из употребе или слично.

Прочитајте још: Пратите идеје дизајнера за СПАВАЋУ СОБУ и бићете срећни чим се пробудите

6. Промените место лампама

Ово је корак који даје ново светло просторији, и то буквално. Пробајте и видећете разлику одмах.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas