Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Pratite ideje dizajnera za SPAVAĆU SOBU i bićete srećni čim se probudite

Prečesto su spavaće sobe zapostavljena mesta kada se radi o lepoj organizaciji. Najčešće nam služe da tamo nabacamo gomilu stvari kada nam dolaze iznenadni gosti.

1600428715_bed-1158267_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

 Spavaća soba je prostor u kome započinjemo svaki novi dan i koji služi za sumiranje utisaka na kraju svakog dana.

Ovo su mali, korisni saveti za organizaciju vaše spavaće sobe, koja će joj dati ono što zaslužuje - lep izgled, a vama ujedno prijatno mesto za odmor.

REORGANIZACIJA STVARI U ORMARU

Često se dešava da su stvari u ormarima složene bez reda i da ne razmišljajući unapred o tome šta i koliko često nosimo, sami sebi stvaramo dodatni posao. S toga, odeća koju češće nosite treba da bude u prvim redovima. Gornje police ormara su rezervisane za sezonsku garderobu.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: CIMET može mnogo da POMOGNE: Evo kako da ga koristite u SVOM DOMU

OPREDELITE SE ZA KONCEPT OTVORENOG ORMARA

Ukoliko imate vrlo malu spavaću sobu, koncept otvorenog ormara zaista nije loša ideja. Za razliku od standardnih ormara, on zauzima manje prostora i možete ga prilagoditi svojim potrebama. Fioke, police i šipke za vešanje garderobe možete pozicionirati u smeru koji vam odgovara bez ograničenja dimenzijama ormara.

UKOLNITE NEPOTREBNE SITNICE IZ SPAVAĆE SOBE

Zapamtite: vaša spavaća soba nije skladište za sve što nema svoje mesto u vašem domu. Ona treba da sadrži minimum stvari, i da ne bude leglo sitnica i uspomena sa putovanja. Iako je tu i tamo poželjno malo razbiti monotoniju, sve preko tri stvari na polici je suvišno.

BUDITE UMERENI KADA JE UMETNOST U PITANJU

Realno, niko ne dolazi u vašu spavaću sobu da bi se divio vašoj kolekciji umetničkih dela. Ako ste zaista iskreni ljubitelj umetnina i one su deo vaše spavaće sobe radi vas samih, pokušajte da budete umereni u njihovom izlaganju. Poželjno je da ponekad i promenite postavku kako biste stvorili izložbeni efekat.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Kako da učinite da vam STAN izgleda VEĆE: U ovome je TAJNA

DRŽITE SE JEDNOSTAVNIJE PALETE BOJA

Kompletan izgled spavaće sobe ne treba da izgleda napadan, niti da zrači teškom energijom. Koordinisana šema boja, jasna i nežna poželjnija je od akcentnih zidova i preterane šarenolikosti. U takvom prostoru više ćete se osećati opušteno i zadovoljno nego u onom u kom vlada pregršt boja.

OSVETLITE MRAČNE UGLOVE

Lepo dizajnirane lampe po ćoškovima, kao i LED rasveta u ormaru, savršen su dodatak spavaćoj sobi koja je ranije bila mračna i delovala nepristupačno. Lepo osvetljen prostor doprinosi njegovom privlačnijem izgledu, a nenametljiva rasveta upravo to postiže.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas