Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУЈИ ПРАВИЛА

Решите се отпадака! Ево које ствари морате ИЗБАЦИТИ ИЗ КУЋЕ до уласка у НОВУ ГОДИНУ

Обнова животног простора са уласком у ново животно раздобље учиниће ваш живот духовно испуњенијим

1608071042_sreca.png
Фото: Pixabay
Oglas

Нова година је време за нове одлуке, нове преокрете и ново чишћење дома. И управо се новогодишњи празници сматрају најповољнијим периодом за чишћење и обнову свог животног простора.

Прочитајте још: 8 СТВАРИ које професионални организатори никада не би избацили из куће

Неред је дефинитивно највећи фенг шуји непријатељ, јер садржи устајалу, прљаву и стагнирајућу енергију, која успорава или у потпуности блокира проток здраве енергије, а на исти се начин одражава и на животе укућана. Неред изазива умор, депресију, стрес, па чак и болест укућана.

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Очистите своју кућу у четири корака према фенг шуију

Баците, поклоните или продајте све оно што нисте користили у последњих 6 месеци јер вам то не треба. Организујте ормаре, полице и оставе...

1. Уклањање физичког нереда у околини, у згради, на фасади, запуштеном травњаку. Учините све што је у вашој моћи за своју околину, разговарајте са представником о могућностима обнове дотрајале фасаде, лоших цеви и инсталација у згради.

Уколико ваша зграда има предпростор или травњак, можете тамо направити мали врт. Идеја има напретек, потребно је само мало добре воље. 

Прочитајте још: МАЛА дневна соба тражи ВЕЛИКЕ ИДЕЈЕ: Ово су најчешће ГРЕШКЕ

2. Уклањање физичког нереда у личном простору, разбацане ствари, прашина, паучина, превише намештаја, ствари изван полица и ормара…

Чишћење емоционалног нереда је вероватно највећи и најтежи корак у процесу чишћења, али је истински неопходан...

Баците, поклоните или продајте све оно што нисте користили у последњих 6 месеци јер вам то не треба. Организујте ормаре, полице и оставе. Приликом уклањања нереда трудите се да не обављате све радње аутоматски, већ укључите своју свест и сва осећаја.

Прочитајте још: Сиво на СИВО, геометрија и саксије са цвећем. Да, крива је ИЗОЛАЦИЈА

3. Рашчишћавање емоционалног нереда, неизговорени приговори, нерешени односи, пребацивање кривице на друге, емоционална манипулација.

Уколико имате нерашчишћене односе с особама које више нису међу живима, можете им се обратити ментално позивом на помирење. Чишћење емоционалног нереда је вероватно највећи и најтежи корак у процесу чишћења, али је истински неопходан.

Прочитајте још: ОВО је најбољи начин да УПРОПАСТИТЕ дневну собу! Поштујте ПРАВИЛА и то се НЕЋЕ ДЕСИТИ

4. Енергетско чишћење и енергизација, уклањање енергије претходних станара, енергетског талога у зидовима, подовима, строповима и намештају.

По фенг схуију, коре поморанџе су одличан начин како да очистите дом од негативне енергије и повратите хармонију у њега. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas