Oglas
· · Komentari: 0
FENG ŠUJI PRAVILA

Rešite se otpadaka! Evo koje stvari morate IZBACITI IZ KUĆE do ulaska u NOVU GODINU

Obnova životnog prostora sa ulaskom u novo životno razdoblje učiniće vaš život duhovno ispunjenijim

1608071042_sreca.png
Foto: Pixabay
Oglas

Nova godina je vreme za nove odluke, nove preokrete i novo čišćenje doma. I upravo se novogodišnji praznici smatraju najpovoljnijim periodom za čišćenje i obnovu svog životnog prostora.

Pročitajte još: 8 STVARI koje profesionalni organizatori nikada ne bi izbacili iz kuće

Nered je definitivno najveći feng šuji neprijatelj, jer sadrži ustajalu, prljavu i stagnirajuću energiju, koja usporava ili u potpunosti blokira protok zdrave energije, a na isti se način odražava i na živote ukućana. Nered izaziva umor, depresiju, stres, pa čak i bolest ukućana.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Očistite svoju kuću u četiri koraka prema feng šuiju

Bacite, poklonite ili prodajte sve ono što niste koristili u poslednjih 6 meseci jer vam to ne treba. Organizujte ormare, police i ostave...

1. Uklanjanje fizičkog nereda u okolini, u zgradi, na fasadi, zapuštenom travnjaku. Učinite sve što je u vašoj moći za svoju okolinu, razgovarajte sa predstavnikom o mogućnostima obnove dotrajale fasade, loših cevi i instalacija u zgradi.

Ukoliko vaša zgrada ima predprostor ili travnjak, možete tamo napraviti mali vrt. Ideja ima napretek, potrebno je samo malo dobre volje. 

Pročitajte još: MALA dnevna soba traži VELIKE IDEJE: Ovo su najčešće GREŠKE

2. Uklanjanje fizičkog nereda u ličnom prostoru, razbacane stvari, prašina, paučina, previše nameštaja, stvari izvan polica i ormara…

Čišćenje emocionalnog nereda je verovatno najveći i najteži korak u procesu čišćenja, ali je istinski neophodan...

Bacite, poklonite ili prodajte sve ono što niste koristili u poslednjih 6 meseci jer vam to ne treba. Organizujte ormare, police i ostave. Prilikom uklanjanja nereda trudite se da ne obavljate sve radnje automatski, već uključite svoju svest i sva osećaja.

Pročitajte još: Sivo na SIVO, geometrija i saksije sa cvećem. Da, kriva je IZOLACIJA

3. Raščišćavanje emocionalnog nereda, neizgovoreni prigovori, nerešeni odnosi, prebacivanje krivice na druge, emocionalna manipulacija.

Ukoliko imate neraščišćene odnose s osobama koje više nisu među živima, možete im se obratiti mentalno pozivom na pomirenje. Čišćenje emocionalnog nereda je verovatno najveći i najteži korak u procesu čišćenja, ali je istinski neophodan.

Pročitajte još: OVO je najbolji način da UPROPASTITE dnevnu sobu! Poštujte PRAVILA i to se NEĆE DESITI

4. Energetsko čišćenje i energizacija, uklanjanje energije prethodnih stanara, energetskog taloga u zidovima, podovima, stropovima i nameštaju.

Po feng shuiju, kore pomorandže su odličan način kako da očistite dom od negativne energije i povratite harmoniju u njega. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas