Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ СТРУЧЊАКА

Решите се ствари које вам СМЕТАЈУ: 5 предмета који су вам непотребни у МАЛОЈ КУХИЊИ

Да бисте максимално искористили минијатурни простор, морате да одлучите без чега не можете и да се ослободите вишка

1672433794_16shutterstock_381687835.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Сваки пут када купите нову ствар за кухињу, морате размишљати о томе где ће бити постављена. У кратком списку сакупили смо предмете без којих у малој кухињи дефинитивно можете.

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Пуно шољица

Шоље такође имају тенденцију да се стално множе, па их с времена на време треба „разређивати“. Ако ваша колекција не стане на једну полицу, ослободите се свих шољица које вам се не свиђају, где се боја испрала, где има струготина или пукотина. Поклон шоље са промотивним ознакама могу се понети на посао.

Аспиратор са кућиштем
У малој кухињи придржавајте се правила: прво размислите о функционалности, а затим о стилу и лепоти. Куполасте хаубе заузимају више простора који се може користити у друге сврхе, тако да би практичније решење била уграђена хауба монтирана у један од горњих ормарића за слушалице. Тада ће бити могуће уклонити посуђе или кухињски прибор у ормару који се користи за апарате. Не заборавите да на време промените и филтере издувне опреме, јер. мириси у малој кухињи могу дуго трајати.

Велики кухињски сто

Заборавите на велики кухињски сто за целу породицу. Ако треба да ручате и вечерате у кухињи од шест метара, потребна су вам друга решења. На пример, као сто, можете користити наставак стола на истој висини. Само немојте постављати висок шанк, попут бара или кафића. Седење на високим столицама није баш удобно, а ако код куће има мале деце, такође је несигурно.

Прочитајте још: Ојачајте стабљику ОРХИДЕЈЕ препаратом са белим луком (РЕЦЕПТ)

Ако не можете да ставите сто за две до четири особе, размислите о зидним склопивим столовима или столовима за трансформацију, чија се површина може удвостручити ако је потребно. Не заборавите да можете користити прозорску даску као радну плочу.

Стационарни миксер

Без сумње, згодан уређај који се често користи за кување, нажалост, има један значајан недостатак. Веома је гломазан. Стављајући га на радну површину, заузећете половину површине радне површине. Ако волите кућно печење, изаберите квалитетан обичан ручни миксер са прикључцима који вам омогућавају да користите уређај као блендер.

Прочитајте још: Како се негује "женска срећа"? Красиће сваки ентеријер, а потребно је да јој се посветите само мало

Посуђе за празнике

Велике посуде за сервирање, посуде за вино, вазе и полице користе се само у посебним приликама и свакако нису потребни у кухињи сваки дан. Не морају се чувати у кухињским ормарићима, већ се могу одложити у кутију или у орман у другој просторији. Ово ће ослободити простор за друге предмете које чешће користите.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas