Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Са сезоном киша долази и прокишњавање

Пронаћи одакле цури, позвати мајстора, истражити чиме рупа да се запуши и санирати сву штету до следеће кише је само део проблема са којима се сусрећу чланови домаћинства којима је попустио кров.

1666779679_prokisnjavanje.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Баш зато што знамо са чиме све водите битку, имамо да вам предложимо немачко решење које је већ добро познато на нашем тржишту STOP KONDENZ – WASSERDICHT.

Фото: Рома Цомпанy

 

WASSERDICHT  затвара пукотине до 1 цм са армираним дралонским влакнима и трајно вам обезбеђује хидроизолацију пукотина. 

Фото: Рома Цомпанy

Оно што је најбоље код WASSERDICHT еластичне масе је то што приања на све врсте материјала који се користе за кровове: терпапир, битумен, заварену битуменску траку, кровну лепенку, салонит, тврди ПВЦ, алуминијум, цинк, бакар, олово, камен, бетон, шиндру, цреп, трску, дрво и стакло. 

Фото: Рома Цомпанy

Наношење не може бити једноставније, а ми ћемо вам га објаснити у 4 корака:
1. Неопходно је прво темељно уклонити прљавштину, делиће који су се одвојили од подлоге и маховину. Алуминијум, цинк и бакар добро очистити средствима за чишћење.
2. Потом нанети WASSERDICHT​ у НЕРАЗРЕÐЕНОМ СТАЊУ широком четком у дебелом слоју.
3. Пустити да се осуши.
4. У екстремним ситуацијама поновити премаз у још једном слоју након 8 дана. 

Фото: Рома Цомпанy

Алат након коришћења очистите нитро разређивачем, а WASSERDICHT уколико желите можете да обојите акрилном бојом.


Фото: Рома Цомпанy

Ко до сад није имао проблем са прокишњавањем стварно има среће, а они који су се сусрели са изненадним капљањем са плафона знају каква је то мука, због тога широку четку и STOP KONDENZ – WASSERDICHT у руке и баците се на посао. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas