Oglas
· · Komentari: 0

Sa sezonom kiša dolazi i prokišnjavanje

Pronaći odakle curi, pozvati majstora, istražiti čime rupa da se zapuši i sanirati svu štetu do sledeće kiše je samo deo problema sa kojima se susreću članovi domaćinstva kojima je popustio krov.

1666779679_prokisnjavanje.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Baš zato što znamo sa čime sve vodite bitku, imamo da vam predložimo nemačko rešenje koje je već dobro poznato na našem tržištu STOP KONDENZ – WASSERDICHT.

Foto: Roma Company

 

WASSERDICHT  zatvara pukotine do 1 cm sa armiranim dralonskim vlaknima i trajno vam obezbeđuje hidroizolaciju pukotina. 

Foto: Roma Company

Ono što je najbolje kod WASSERDICHT elastične mase je to što prianja na sve vrste materijala koji se koriste za krovove: terpapir, bitumen, zavarenu bitumensku traku, krovnu lepenku, salonit, tvrdi PVC, aluminijum, cink, bakar, olovo, kamen, beton, šindru, crep, trsku, drvo i staklo. 

Foto: Roma Company

Nanošenje ne može biti jednostavnije, a mi ćemo vam ga objasniti u 4 koraka:
1. Neophodno je prvo temeljno ukloniti prljavštinu, deliće koji su se odvojili od podloge i mahovinu. Aluminijum, cink i bakar dobro očistiti sredstvima za čišćenje.
2. Potom naneti WASSERDICHT​ u NERAZREÐENOM STANJU širokom četkom u debelom sloju.
3. Pustiti da se osuši.
4. U ekstremnim situacijama ponoviti premaz u još jednom sloju nakon 8 dana. 

Foto: Roma Company

Alat nakon korišćenja očistite nitro razređivačem, a WASSERDICHT ukoliko želite možete da obojite akrilnom bojom.


Foto: Roma Company

Ko do sad nije imao problem sa prokišnjavanjem stvarno ima sreće, a oni koji su se susreli sa iznenadnim kapljanjem sa plafona znaju kakva je to muka, zbog toga široku četku i STOP KONDENZ – WASSERDICHT u ruke i bacite se na posao. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas