· · Коментари: 0
feng shui

Шест Feng Shui правила за врелу атмосферу у спаваћој соби: Узбуркајте страсти помоћу једноставних измена!

Без обзира да ли сте слободни или желите да оживите ствари након неколико година брака, Feng Shui вам може помоћи да побољшате свој сексуални живот и вретите страст у спаваћу собу.

1623224793_Depositphotos_283083454_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит

Ово су правила која треба да испоштујете у спаваћој соби уколико желите да подгрејете атмосферу.

Предмети који привлаче страст

У љубавни кутак вашег дома, а посебно у љубавни кутак ваше спаваће собе, додајте неколико симбола који за вас представљају здрав и страствен секс. То би могле бити Кама Сутра, несташне слике сакривене у фиоци или чак фигурице Венере и Купидона. Какви год да су, одаберите симболе који могу подићи вашу сексуалну енергију.

Прочитајте још: FENG SHUI симболи који доносе БЛАГОСТАЊЕ! Овакав принт је и те како пожељан у вашем дому

Љубавни кутак
Према Feng Shui традицији, то је део собе који је најдаље десно од улазних врата. Око тог ћошка бисте требали да направите "љубавни олтар". Можете ставити фигурице птица у пару (увек окренуте једна ка другој), слике заљубљених парова, етерично уље које ћете или свеће... Све што вам подстиче љубавну и романтичну енергију.

Боје страсти по Feng Shui правилима

Ружичаста и бела су одлична за призивање љубави и страсти. Али, црвена боја посебно привлачи енергију, највише сексуалну. Пошто црвена не стоји најбоље на зидовима и била би отперећујућа, с обзиром да се ради о спаваћој соби, пробајте да додате детаље у овој боји. То могу бити чаршафи, јастучићи, детаљи на завесама...

Етерична уља за призивање страсти

Најбоља етерична уља која подстичу ову врсту енергије по Feng Shui правилима су комбинација јасмина и сандаловине. Угрејте ова уља и дозволите им да замиришу по целој соби. Можете неколико капи да укапате на јастук. Поред јасмина и сандаловине, познато је да љубавну енергију привлачи и етерично уље грејпа.

Прочитајте још: Према фенг шуи начелу, САПУН вам може ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ - ево и како!

Уколико имате ноћни сточић поред кревета у спаваћој соби, обавезно ставите два. Правило пара важи и за фигурице којима призивате љубав или страст.

Осветљење по Feng Shui правилима

Светло треба да буде пригушено и дифузно. Увек је добро да унесете елемент ватре кроз упаљене свеће. Како бисте призвали страст у спаваћој соби, добро је да имате висећи, кристални лустер или макар кристалну куглу окачену у југозападном делу.

Овде треба напоменути да у спаваћај соби не би требало да постоји телевизор, комјутер и слично. Дозвољено је само да ту буде радио или грамофон ради романтичне музике.

Неред испод кревета

По Feng Shui филозофији, неред испод кревета блокира сексуалну и љубавну енергију (у екстремним случајевима, долази до проблема са зачећем). И зато, очистите све што држите испод кревета у спаваћој соби и преместите на друго место. Дозвољено је држати само чисте пешкире или постељину испод кревета. Поред кревета треба да имате два ноћна сточића.

Избегавајте "положај мртваца" када се ради о позиционирању кревета у спаваћој соби.

Писма бивших партнера која сте гурнули испод кревета могу блокирати тренутну везу. Ципеле испод кревета су сигнал да крећете даље, што је супртно енергији заједнице коју покушавате да призовете. Кофер испод кревета вам изазива осећај одвојености од дома, као да никад нисте код праве куће.

Прочитајте још: Истерајте ЗЛО из свог дома! Пет ствари које према ФЕНГ ШУЈИ правилима уносе позитивну енергију у кућу

Положај кревета по Feng Shui правилима

Кревет не би требало да вам буде у равни са вратима (али треба да буде окренут ка вратима, само не у равни) јер је то "позиција мртваца", а признаћете да ово и не звучи као нешто што има везе за страшћу. Увек одмакните кревет од зида, како оба партнера могу неометано да уђу у кревет. Уколико имате велики кревет, који има два одвојена душека, обавезно их замените за један. Наслон од кревета треба да буде наслоњен на зид, како бисте иамли стабилан однос.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.