· · Коментари: 0
ентеријер

Шест грешака у ентеријеру због којих дом изгледа старомодно: Унесите свежину

Уређење дома може да буде занимљиво, али и пођеднако стресно.

1635247875_shutterstock_1723139395.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Неколико погрешних потеза могу да нас доведу до енергије коју нисмо желели да постигнемо. Шта би требало да испратимо при уређењу ентеријера за најпозитивнији дом?

Како да дом не изгледа старомодно и досадно?

Мрачна дневна соба

Дневна соба је простор за окупљање породице и пријатеља. Обично је то једна од соба у којој проводите највише времена. Зато је толико важно да ова соба буде лако доступна и привлачна. Требало би највише да се фокусирате на то да побољшате природно светло. У прилог томе иду отворени простори и светли намештај и зидови.

Застареле полице

Уколико волите да читате, волите и да скупљате књиге. То некада у мањим просторима може да изазове проблем са мањком места јер то ствара осећај загушености. Коришћење тамног дрвета за полице нећете постићи жељене резултате, тако да уколико имате много књига бирајте светло дрво за полице.

Прочитајте још: За ова три предмета никада не бисте помислили да су ИЗВОР БАКТЕРИЈА у вашем дому

Старе и кратке завесе

Ако желите да свом дому дате модеран осећај, изаберите дугачке завесе. Такође бирајте неутралне тонове који омогућавају пролазак светлости како бисте улепшали просторију.

Лоше вештачко осветљење

Бирајте светло које се може пројектовати у различитим деловима собе. Гледајте да имате више извора светлости, било коришћењем подних лампи или постављањем стоних лампи по кући.

Теписи

Теписи који прекривају под су прошлост. Треба да буду дизајнирани у складу са распоредом простора где желите да их поставите. Нека буду само мало већи од пропорција кауча или трпезаријског стола.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Декорација ентеријера

Не треба претеривати са декорацијом. Ограничите са на оно што вас описује, не морамо по сваку цену "претрпавати" сваку кутак разноразним детаљима.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.