· · Komentari: 0
enterijer

Šest grešaka u enterijeru zbog kojih dom izgleda staromodno: Unesite svežinu

Uređenje doma može da bude zanimljivo, ali i pođednako stresno.

1635247875_shutterstock_1723139395.jpg
Foto: Shutterstock

Nekoliko pogrešnih poteza mogu da nas dovedu do energije koju nismo želeli da postignemo. Šta bi trebalo da ispratimo pri uređenju enterijera za najpozitivniji dom?

Kako da dom ne izgleda staromodno i dosadno?

Mračna dnevna soba

Dnevna soba je prostor za okupljanje porodice i prijatelja. Obično je to jedna od soba u kojoj provodite najviše vremena. Zato je toliko važno da ova soba bude lako dostupna i privlačna. Trebalo bi najviše da se fokusirate na to da poboljšate prirodno svetlo. U prilog tome idu otvoreni prostori i svetli nameštaj i zidovi.

Zastarele police

Ukoliko volite da čitate, volite i da skupljate knjige. To nekada u manjim prostorima može da izazove problem sa manjkom mesta jer to stvara osećaj zagušenosti. Korišćenje tamnog drveta za police nećete postići željene rezultate, tako da ukoliko imate mnogo knjiga birajte svetlo drvo za police.

Pročitajte još: Za ova tri predmeta nikada ne biste pomislili da su IZVOR BAKTERIJA u vašem domu

Stare i kratke zavese

Ako želite da svom domu date moderan osećaj, izaberite dugačke zavese. Takođe birajte neutralne tonove koji omogućavaju prolazak svetlosti kako biste ulepšali prostoriju.

Loše veštačko osvetljenje

Birajte svetlo koje se može projektovati u različitim delovima sobe. Gledajte da imate više izvora svetlosti, bilo korišćenjem podnih lampi ili postavljanjem stonih lampi po kući.

Tepisi

Tepisi koji prekrivaju pod su prošlost. Treba da budu dizajnirani u skladu sa rasporedom prostora gde želite da ih postavite. Neka budu samo malo veći od proporcija kauča ili trpezarijskog stola.

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Dekoracija enterijera

Ne treba preterivati sa dekoracijom. Ograničite sa na ono što vas opisuje, ne moramo po svaku cenu "pretrpavati" svaku kutak raznoraznim detaljima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.