Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Српски ОБИЧАЈИ који према ФЕНГ ШУИЈУ привлаче несрећу: Скоро свака наша кућа има ове навике

Фенг шуи стручњаци упозоравају да овако можете привући беду и сиромаштво

1707377553_3d793ca4c7f2709baad5da90cade83dd4086a2e2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фенг шуи представља древну технику уређења животног простора, која заступа став да је врло битно каква нам енергија кружи у кући. Верује се да атмосфера у кући треба да буде јака и позитивна.

Према Фенг шуи правилима, верује се да одређени предмети у кући могу привући несрећу и беду, а исто тако важи и за одређени положај ствари у кући.

1. Испрљана гардероба у углу собе

Ово је прва ствар на коју Фенг шуи стручњак упозорава када је примети у кући. Треба да знате да се на том месту одлива позитивна енергија из дома. У свакој породици треба да постоји простор где ће се одлагати гардероба за прање.

2. Ципеле испред врата

Без обзира да ли су поређане испред улазних или било којих других врата ови предмети су прави “енергетски вампири” поготово ако су прљави.

3. Хрпа старих папира и књига

Уколико их сакупљате, чувајте их на полицама. Разбацани по простору, ови предмети донеће лошу енергију.

4. Окрњени судови

Поломљено посуђе доноси лошу енергију ко год да га користи, тврде Фенг шуи стручњаци. Коришћење оваквог посуђа може утицати на каријеру или финансије.

5. Празне тегле соли, шећера и пиринча

Свима нам се дешава да нам залихе најнеопходнијих намирница нестане, међутим никада не треба допустити да вам тегле у којима држите пиринач, со и шећер буду потпуно празне. Полице са празним теглама у кухињи утичу на срећу и хармонију у породици.

6. Место за седење или спавање испод греде

Дрвене греде су један од омиљених дизајнерских елемената који радо и чето виђамо у домовима. Међутим, уколико поставите кревет испод овог детаља знајте да су отровне стреле негативне енергије усмерене ка вама, објашњавају Фенг шуи стручњаци.

7. Мале порције пиринча у тањиру

Када служите храну гостима или укућанима побрините се да сваки члан има хране више него довољно. Ово правило најпре важи за пиринач. Према Фенг шуи правилима, недостатак пиринча у тањиру значи и недостатак благостања.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas