Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Треба вам мање од 200 динара: Направиите сами средство за дубинско чишћење фрижидера уз помоћ три састојка

Осим дезинфекције, ово природно средство неутралисаће непријатне мирисе

1652090751_frizider.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У фрижидеру складиштимо највећи део хране, па је изузетно битно да нам тај уређај буде дезинфикован и чист. У скоро сваком домаћинству може се наћи пар намирница које стоје у фрижидеру иако им је прошао рок употребе - такве, али и неке друге намирнице могу оставити непријатне мирисе.

Да бисте очистили детаљно овај уређај, али и неутралисали сваки вид мање пријатних мириса, хемија вам није потребна! Не морате да издвајате ни велике суме новца јер можете и сами направити средство за чишћење.

Прочитајте још: Како да купатило увек буде чисто и МИРИСНО: Четири једноставна трика за које вам треба пар секунди (ВИДЕО)

На Инстаграму се појавио рецепт за прављење средства за чишћење фрижидера која се многима допао.

Све што треба да урадите јесте да одмерите пола литра воде, а потом убаците у ту количину шољицу сирћета и неколико капи екстракта од ваниле. Убаците смесу у боцу са распршивачем како бисте је лакше користили.

Попрскајте средство на полице, врата и целу унутрашност фрижидера, а потом пребришите влажном крпом.

Екстракт ваниле учиниће да, кад год отворите фрижидер осетите пријатан мирис.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas