Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКЛАД У ДОМУ

ТРИ ГРЕШКЕ у уређењу ентеријера дневне собе које не смете направити

Уколико планирате реорганизацију дневне собе или се тек усељавате у нови стан, ово морате знати.

1644965434_living-room-g31ed24e71_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Дневна соба је простор у коме највише боравимо у нашем дому и у коме се окупља цела породица. Управо из ових разлога, посебно је важно да ову просторију учинимо пријатном и удобном за боравак у њој. 

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Доносимо вам три грешке у уређењу дневне собе које не смете направити, или пак морате да их исправите да би у дневној соби направили склад који ће привући позитивну енергију.

Превише боја

Иако јарке боје у часописима за уређење ентеријера изгледају одлично, у стварним просторима врло је ризично њихово коришћење, посебно ако је реч о тамним или интензивним бојама. Срећом, друга боја зида често може решити проблем. Ако имате намештај у неколико боја, предлажемо да зидови буду бели или сиви. У супротном, уколико је намештај у неутралним тоновима, комбинацију увек можете надопунити неком бојом. Ипак, припазите на количину како не бисте отишли у другу крајност.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Намештај не одговара простору

Ако сте одабрали фотографију из часописа и слепо је пратили, шансе да ћете погрешити прилично су велике. Сваки је простор јединствен, а приликом одабира намештаја морате пазити на пропорције. Куповина намештаја врло је слична куповини одеће - не одговара свима све, па је неке трендове или комаде једноставно боље заобићи.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

На пример, велика гарнитура веројатно неће добро изгледати ако је "угурате" у мали дневни боравак. Исто тако, двосед усред великог простора деловаће помало отужно и празно.

Недостатак светла

Недостатак природног светла и мањкава расвета основни су непријатељи вашег простора. Ма колико се трудили и уложили новаца или времена у свој дом, он неће изгледати како сте замислили уколико је мрачан. Срећом, ситуација се може барем донекле поправити уз светле боје на зидовима и намештају посебно ако је просторија мањих димензија.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Недостатак природне расвете можете донекле надоместити и расветом, па свакако предлажемо да набавите велики број подних и стоних лампа које ће створити и удобан амбијент.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas