Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИК ЗА ЧИШЋЕЊЕ ПРОЗОРА: Све што вам је потребно је један састојак - резултати ће вас одушевити

Прозори ће заблистати као никада пре

1712238302_Foto-Shutterstock-prozori.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Када се прича о чишћењу прозора, као најефикасније средство најчешће се помиње сирће. Међутим, све чешће на друштвеним мрежама се као најделотворније средство помиње црни чај.

Пратиоци госпође Хинч, такозване „краљице чишћења“, тврде да је црни чај најефикаснији у чишћењу. Како кажу, резултати су феноменални.

Зашто црни чај чисти прозоре толико ефикасно?

Наводи се да је за то заслужан његов састав, односно танинска киселина која може да уништи и најтврдокорније наслаге прљавштине и масноће. Многа средства их само размажу по стаклу, али то није случај са црним чајем.

Пратиоци госпође Хинч саставили су темељан водич за чишћење прозора. Како они кажу, не треба вам ни сунђер, ни крпа. Са чајем је најбоље чистити новинама, а након што их орибате, прозоре само исперите врућом водом.

Ево на који начин црни чај делује и чисти прозоре, погледајте детаљан водич:

Најпре почните уклањањем прашине са оквира прозора. Исто ово урадите и са ролетнама, а ако имате завесе, пре чишћења их обавезно скините и оперите. Уколико на прозорима имате комарник, скините га па пребришите мокром крпом и осушите. Док се то суши, пешкиром оперите спољну страну стакла и оквира. Попрскајте средством за чишћење прозора и црним чајем који сте охладили и ставили у боцу са распршивачем. Новинама или крпом од микрофибера пребришите прозоре од врха до дна. Бришите док стакло не буде скроз чисто и сјајно. Последња два корака поновите и на спољној страни прозора.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas