Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УРЕДИТЕ ЕНТЕРИЈЕР НА ПРАВИ НАЧИН: Ово ће улепшати ваш животни простор и учинити га посебним

​Уређење простора је прилика да будете храбри и креативни, а тапете и фототапете нису само неутрални додатак Вашем дому већ носилац ентеријера!

1694171898_shutterstock_791424880.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Roma company потросачима на тразисту нуди тапете комапније Емилиана Парати  компанија која се бави производњом луксузних тапета И која је успоставила сарадњу са неким од најпрестижнијих италијанских модних брендова као што су Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre и Blumarine. Ова сарадња је довела до стварања предивних колекција тапета које представљају савршену комбинацију високе моде и уметности. Њихове тапете су права уметничка дела која ће свакако привући пажњу и унети елеганцију и стил у било који простор.

 Колекцја Roberto Cavalli садржи широк спектар прелепих дезена које карактеришу живописни детаљи, златне и сребрне нити као и текстуре инспирисане природом, дивљим животињама и цветним мотивима. Тапете су раскошне и елеганрне са препознатљивим Цавалли стилом који одише луксузом и гламуром. Тапете су израђене од најфинијих материјала који се одликују богати и изражајним бојама и текстурама.

Фото: Промо

Gianfranco Ferre је познати модни бренд, чију колекцију тапета одликују модерни и иновативни дизајн. Тапете из ове колекције су инспирисане архитектуром, геометријским облицима, дамаск дезенима и флоралним мотивима. Материјали коришћени за производњу ових тапета укључују квалитетан папир и винил са честим додатком префињених детаља попут златних, сребрних и бисерних нити. 

Фото: Промо

Blumarine је италијански модни бренд познат по свом женственом и романтичном дизајну. Blumarine Home колекцију тапета такодје карактеришу деликатни цветни мотиви, нежни пастелни тонови и предивни детаљи чипке и свиле.

Ове тапете су створене да унесу елеганцију и романтику у просторије, а истовремену одишу софистицираним италијанским стилом. 

Фото: Промо

DOLCE GABBANA CASA је колекција која преноси нашу жељу да створимо јединствени животни стил који представља наше основне вредности: уметност, љубав према стварању, кројењу, поштовање традиције и потрагу за иновацијама.

Фото: Промо

Dolce&Gabbana је позната луксузна индустријска модна кућа, једно од највећих имена светске моде, и често синоним за високи стил. Овај бренд је ове 2023. године дизајнирао и произвео своју прву колекцију тапета, под именом Dolce&Gabbana casa и омогућио пресликавање свог стилског кода и на опремање ентеријера. Негујући италијански дизајн, екселенцију и традицију занатске израде, и препознатљиви Д&Г стил, ову колекцију посветили су темама: медитерану, зебра принту, леопард принту , и сицилијанској приколици-познатој као симбол Сицилије по својим живописним бојама и орнаментима. Ови дезени оживљавају простор, евоцирају причу о љубави, гостопримству, посвећеност лепоти и уметности живљења свакодневног живота. 

Фото: Промо

Ове колекције тапета на трзисте Србији доноси Roma Company  и нуди широк избор луксузних тапета које су права сензација широм Европе и света.

Фото: Промо

Антрфиле:

Знамо да је редизајн простора велик посао, а пре извођења радова желите да знате да нећете погрешити у избору тапета и боја. Због тога је ROMA Company развила  апликацију како бисмо људима помогли у избору. DecoRoma апликација вам нуди јединствену приику да испробате разноврстан избор дизајнерских тапета из понуде реномиране италијанске компаније Емилиана Паратти, са лиценцираним колекцијама  Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre и Blumarine.
 
ПРЕУЗМИТЕ DECOROMA АПЛИКАЦИЈУ

DecoRoma - Апликације на Google Playu
DecoRoma on the App Store (apple.com)
 
Поред тога Roma company нуди и бесплатне консултације са нашим професионалним дизајерима. 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas