Oglas
· · Komentari: 0

UREDITE ENTERIJER NA PRAVI NAČIN: Ovo će ulepšati vaš životni prostor i učiniti ga posebnim

​Uređenje prostora je prilika da budete hrabri i kreativni, a tapete i fototapete nisu samo neutralni dodatak Vašem domu već nosilac enterijera!

1694171898_shutterstock_791424880.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Roma company potrosačima na trazistu nudi tapete komapnije Emiliana Parati  kompanija koja se bavi proizvodnjom luksuznih tapeta I koja je uspostavila saradnju sa nekim od najprestižnijih italijanskih modnih brendova kao što su Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre i Blumarine. Ova saradnja je dovela do stvaranja predivnih kolekcija tapeta koje predstavljaju savršenu kombinaciju visoke mode i umetnosti. NJihove tapete su prava umetnička dela koja će svakako privući pažnju i uneti eleganciju i stil u bilo koji prostor.

 Kolekcja Roberto Cavalli sadrži širok spektar prelepih dezena koje karakterišu živopisni detalji, zlatne i srebrne niti kao i teksture inspirisane prirodom, divljim životinjama i cvetnim motivima. Tapete su raskošne i eleganrne sa prepoznatljivim Cavalli stilom koji odiše luksuzom i glamurom. Tapete su izrađene od najfinijih materijala koji se odlikuju bogati i izražajnim bojama i teksturama.

Foto: Promo

Gianfranco Ferre je poznati modni brend, čiju kolekciju tapeta odlikuju moderni i inovativni dizajn. Tapete iz ove kolekcije su inspirisane arhitekturom, geometrijskim oblicima, damask dezenima i floralnim motivima. Materijali korišćeni za proizvodnju ovih tapeta uključuju kvalitetan papir i vinil sa čestim dodatkom prefinjenih detalja poput zlatnih, srebrnih i bisernih niti. 

Foto: Promo

Blumarine je italijanski modni brend poznat po svom ženstvenom i romantičnom dizajnu. Blumarine Home kolekciju tapeta takodje karakterišu delikatni cvetni motivi, nežni pastelni tonovi i predivni detalji čipke i svile.

Ove tapete su stvorene da unesu eleganciju i romantiku u prostorije, a istovremenu odišu sofisticiranim italijanskim stilom. 

Foto: Promo

DOLCE GABBANA CASA je kolekcija koja prenosi našu želju da stvorimo jedinstveni životni stil koji predstavlja naše osnovne vrednosti: umetnost, ljubav prema stvaranju, krojenju, poštovanje tradicije i potragu za inovacijama.

Foto: Promo

Dolce&Gabbana je poznata luksuzna industrijska modna kuća, jedno od najvećih imena svetske mode, i često sinonim za visoki stil. Ovaj brend je ove 2023. godine dizajnirao i proizveo svoju prvu kolekciju tapeta, pod imenom Dolce&Gabbana casa i omogućio preslikavanje svog stilskog koda i na opremanje enterijera. Negujući italijanski dizajn, ekselenciju i tradiciju zanatske izrade, i prepoznatljivi D&G stil, ovu kolekciju posvetili su temama: mediteranu, zebra printu, leopard printu , i sicilijanskoj prikolici-poznatoj kao simbol Sicilije po svojim živopisnim bojama i ornamentima. Ovi dezeni oživljavaju prostor, evociraju priču o ljubavi, gostoprimstvu, posvećenost lepoti i umetnosti življenja svakodnevnog života. 

Foto: Promo

Ove kolekcije tapeta na trziste Srbiji donosi Roma Company  i nudi širok izbor luksuznih tapeta koje su prava senzacija širom Evrope i sveta.

Foto: Promo

Antrfile:

Znamo da je redizajn prostora velik posao, a pre izvođenja radova želite da znate da nećete pogrešiti u izboru tapeta i boja. Zbog toga je ROMA Company razvila  aplikaciju kako bismo ljudima pomogli u izboru. DecoRoma aplikacija vam nudi jedinstvenu priiku da isprobate raznovrstan izbor dizajnerskih tapeta iz ponude renomirane italijanske kompanije Emiliana Paratti, sa licenciranim kolekcijama  Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre i Blumarine.
 
PREUZMITE DECOROMA APLIKACIJU

DecoRoma - Aplikacije na Google Playu
DecoRoma on the App Store (apple.com)
 
Pored toga Roma company nudi i besplatne konsultacije sa našim profesionalnim dizajerima. 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas