· · Коментари: 0
ентеријер

Уредите спаваћу собу према ФЕНГ ШУИЈУ: Бирајте ове боје, а ево који намештај да заобиђете

Миран изглед спаваће собе је рецепт за смирени ум.

1632220826_Depositphotos_5789741_s-2019-1-.jpg
Фото: Депосит

Применом принципа фенг шуија могли бисмо да доћемо до уравнотежене енергије у простору.

Пре свега, постављање кревета има велику важност у кинеској традиционалној дисциплини. У фенг шуију командна позиција означава најбољи положај различитих комада намештаја. У овој традицији, кревет никада не би требало да буде окренут према вратима. Потребно је онолико простора да видите ко улази у вашу собу. Такође је важно чврсто узглавље. Уколико имате простора ставите два ноћна сточића, по један са сваке стране. Означавају хармонију и равнотежу у простору.

Прочитајте још: Дрвене палете у уређењу дома су поново у ТРЕНДУ! Пет начина како да их искористите (ФОТО)

Одаберите меке боје за мирнију спавац́у собу

Јаке боје нису најбољи избор за естетику собе. Најлакше је да почнете са неутралним бојама спаваће собе, а онда додајете нијансе у виду намештаја или постељине.

Избором меких нијанси, попут нежних крем, беж и других земљаних тонова, помажете у стварању стабилније атмосфере.

Наравно, за крај остаје неред, најважнија ствар које треба да се решите у соби. Неред блокира проток позитивне енергије и виталност.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.