· · Komentari: 0
enterijer

Uredite spavaću sobu prema FENG ŠUIJU: Birajte ove boje, a evo koji nameštaj da zaobiđete

Miran izgled spavaće sobe je recept za smireni um.

1632220826_Depositphotos_5789741_s-2019-1-.jpg
Foto: Deposit

Primenom principa feng šuija mogli bismo da doćemo do uravnotežene energije u prostoru.

Pre svega, postavljanje kreveta ima veliku važnost u kineskoj tradicionalnoj disciplini. U feng šuiju komandna pozicija označava najbolji položaj različitih komada nameštaja. U ovoj tradiciji, krevet nikada ne bi trebalo da bude okrenut prema vratima. Potrebno je onoliko prostora da vidite ko ulazi u vašu sobu. Takođe je važno čvrsto uzglavlje. Ukoliko imate prostora stavite dva noćna stočića, po jedan sa svake strane. Označavaju harmoniju i ravnotežu u prostoru.

Pročitajte još: Drvene palete u uređenju doma su ponovo u TRENDU! Pet načina kako da ih iskoristite (FOTO)

Odaberite meke boje za mirniju spavaću sobu

Jake boje nisu najbolji izbor za estetiku sobe. Najlakše je da počnete sa neutralnim bojama spavaće sobe, a onda dodajete nijanse u vidu nameštaja ili posteljine.

Izborom mekih nijansi, poput nežnih krem, bež i drugih zemljanih tonova, pomažete u stvaranju stabilnije atmosfere.

Naravno, za kraj ostaje nered, najvažnija stvar koje treba da se rešite u sobi. Nered blokira protok pozitivne energije i vitalnost.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.