Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Уредите свој угоститељски објекат као прави професионалац и побољшајте своје пословање

Сигурно вам се догодило да вам неки кафић привуче пажњу својим јединственим изгледом

1658926475_daan-evers-tKN1WXrzQ3s-unsplash.jpg
Фото: Унспасх
Oglas

У таквом амбијенту пожелите да вечно пијете свој омиљени напитак.

Изглед угоститељског објекта представља важан елемент успешног пословања, који поред врхунске и разноврсне понуде хране и пића, нуди комплетан ужитак за сваког посетиоца хедонисту. Зато су кафићи чији је ентеријер креативан, инспиративан и опуштајући међу првима на лесвици најуспешнијих и најпосећенијих.

Услед тога, уколико сте поносни власник кафића, осмислите тему или план уређења, а ми ћемо вам понудити неколико ставки које би сваки угоститељски објекат требало да поседује.

Уређење ентеријера кафића креће од зидова и прозора – декоришите своје зидове на јединствен начин, док су прозори резервисани за монтирање зебра завесе

Једнобојни и једнолични зидови у кафићима идеална су решења за сведене амбијенте угоститељских објеката. Чак за таква прометна места није пожељна бела боја зидова, јер ћете вероватно морати да кречите на сваке две недеље.

Уколико желите да ваш амбијент буде примећен, декоришите зидове различитим бојама и осликајте мотиве који ће бити у складу са стилом ентеријера који сте одабрали за изглед свог кафића. Већина објеката користи и различите слике, фотографије и друге зидне детаље да улепшају амбијент простора, па можете „украсти“ понеку идеју уколико вам се свиди.

Иако су у питању угоститељски објекти, они би требало да буду довољно светли како би деловали чистије, пространије и пријатније. Природно осветљење се најбоље постиже преко прозора, који ће бити ваш савезник при уређењу простора. Ипак, током топлијег периода године, сунчеви зраци могу сметати и реметити госте током свог боравка, па су најидеалније решење зебра завесе.

Зебра завесе су због свог специфичног изгледа идеалне за све пословне и угоститељске објекте, јер помоћу њих на једноставан начин можете регулисати количину светлости, а својим дизајном се савршено уклапају у сваки амбијент.

Како не упијају дувански дим, идеалне су за кафиће и прилично функционалне и практичне. Већина објеката који се баве продајом модерних варијанти завеса, у своје услуге укључују и бесплатно монтирање зебра завесе, као и израду по мери.

За бољи угођај, бирајте квалитетне столове и столице, као и сунцобране за кафиће

Столови и столице представљају део основног инвентара сваког угоститељског објекта. Због тога је њихова набавка обавезна, а за које ћете се моделе одлучити, зависи од стила вашег кафића. Столови и столице се израђују од различитих материјала, боја и облика, па их лако можете уклопити у ентеријер кафића. Важно је да буду квалитетне и удобне, како би гости уживали током свог боравка.

За екстеријер, многи послодавци ће се одлучити за удобне гарнитуре и столице – фотеље. Последњих година су јако популарне лежаљке у облику јајета, за потпуно уживање. Ипак, сунцобрани за кафиће су незамењиви детаљ, који служи као идеална заштита током сунчаних дана, али и као добра заштита вашег спољног инвентара.

Кафићи су резервисани и за колективна дружења – квалитетни зидни носачи за тв за опуштенију атмосферу

Кафићи су савршена места за велика друштва која воле да уживају у добром пићу, смеху, забави, па чак и да одгледају понеку утакмицу заједно. Из тог разлога, већина кафића у свом ентеријеру или башти поседује телевизор као вид разоноде. Телевизор је леп детаљ, који ће унети дозу свежине вашем објекту, а да би све било према безбедносним прописима, квалитетни зидни носачи за тв су најидеалнија решења.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas