Oglas
· · Komentari: 0
promo

Uredite svoj ugostiteljski objekat kao pravi profesionalac i poboljšajte svoje poslovanje

Sigurno vam se dogodilo da vam neki kafić privuče pažnju svojim jedinstvenim izgledom

1658926475_daan-evers-tKN1WXrzQ3s-unsplash.jpg
Foto: Unspash
Oglas

U takvom ambijentu poželite da večno pijete svoj omiljeni napitak.

Izgled ugostiteljskog objekta predstavlja važan element uspešnog poslovanja, koji pored vrhunske i raznovrsne ponude hrane i pića, nudi kompletan užitak za svakog posetioca hedonistu. Zato su kafići čiji je enterijer kreativan, inspirativan i opuštajući među prvima na lesvici najuspešnijih i najposećenijih.

Usled toga, ukoliko ste ponosni vlasnik kafića, osmislite temu ili plan uređenja, a mi ćemo vam ponuditi nekoliko stavki koje bi svaki ugostiteljski objekat trebalo da poseduje.

Uređenje enterijera kafića kreće od zidova i prozora – dekorišite svoje zidove na jedinstven način, dok su prozori rezervisani za montiranje zebra zavese

Jednobojni i jednolični zidovi u kafićima idealna su rešenja za svedene ambijente ugostiteljskih objekata. Čak za takva prometna mesta nije poželjna bela boja zidova, jer ćete verovatno morati da krečite na svake dve nedelje.

Ukoliko želite da vaš ambijent bude primećen, dekorišite zidove različitim bojama i oslikajte motive koji će biti u skladu sa stilom enterijera koji ste odabrali za izgled svog kafića. Većina objekata koristi i različite slike, fotografije i druge zidne detalje da ulepšaju ambijent prostora, pa možete „ukrasti“ poneku ideju ukoliko vam se svidi.

Iako su u pitanju ugostiteljski objekti, oni bi trebalo da budu dovoljno svetli kako bi delovali čistije, prostranije i prijatnije. Prirodno osvetljenje se najbolje postiže preko prozora, koji će biti vaš saveznik pri uređenju prostora. Ipak, tokom toplijeg perioda godine, sunčevi zraci mogu smetati i remetiti goste tokom svog boravka, pa su najidealnije rešenje zebra zavese.

Zebra zavese su zbog svog specifičnog izgleda idealne za sve poslovne i ugostiteljske objekte, jer pomoću njih na jednostavan način možete regulisati količinu svetlosti, a svojim dizajnom se savršeno uklapaju u svaki ambijent.

Kako ne upijaju duvanski dim, idealne su za kafiće i prilično funkcionalne i praktične. Većina objekata koji se bave prodajom modernih varijanti zavesa, u svoje usluge uključuju i besplatno montiranje zebra zavese, kao i izradu po meri.

Za bolji ugođaj, birajte kvalitetne stolove i stolice, kao i suncobrane za kafiće

Stolovi i stolice predstavljaju deo osnovnog inventara svakog ugostiteljskog objekta. Zbog toga je njihova nabavka obavezna, a za koje ćete se modele odlučiti, zavisi od stila vašeg kafića. Stolovi i stolice se izrađuju od različitih materijala, boja i oblika, pa ih lako možete uklopiti u enterijer kafića. Važno je da budu kvalitetne i udobne, kako bi gosti uživali tokom svog boravka.

Za eksterijer, mnogi poslodavci će se odlučiti za udobne garniture i stolice – fotelje. Poslednjih godina su jako popularne ležaljke u obliku jajeta, za potpuno uživanje. Ipak, suncobrani za kafiće su nezamenjivi detalj, koji služi kao idealna zaštita tokom sunčanih dana, ali i kao dobra zaštita vašeg spoljnog inventara.

Kafići su rezervisani i za kolektivna druženja – kvalitetni zidni nosači za tv za opušteniju atmosferu

Kafići su savršena mesta za velika društva koja vole da uživaju u dobrom piću, smehu, zabavi, pa čak i da odgledaju poneku utakmicu zajedno. Iz tog razloga, većina kafića u svom enterijeru ili bašti poseduje televizor kao vid razonode. Televizor je lep detalj, koji će uneti dozu svežine vašem objektu, a da bi sve bilo prema bezbednosnim propisima, kvalitetni zidni nosači za tv su najidealnija rešenja.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas