Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Како да учините да вам СТАН изгледа ВЕЋЕ: У овоме је ТАЈНА

Без обзира на квадратуру стана или куће, чини се да нам је увек потребан неки квадрат више. Као да би нам само једна омалена просторија помогла да организујемо ствари по својој мери.

1599730477_Depositphotos_194347372_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Нажалост, своје жеље не можемо увек да остваримо. То, наравно, не значи да треба да одустанемо од тежње за идеалним животним простором. Креативност и неколико идеја довољни су да промените изглед свог стана и створите илузију већег простора. Већи стан без додатних квадрата? Управо тако.

Пажљиво бирајте сваки комад намештаја

Немојте купити прву ствар коју видите у продавници. Одолите жељи да одаберете нешто само зато што је јефтино. Важно је да у стану имате намештај који је пре свега функционалан. Уредан стан делује пространије, па се потрудите да нађете место свим оним ситницама које свакодневно премештате са стола на фотељу и угаону гарнитуру. Књиге, даљински управљачи, шнале за косу и све остале дрангулије заслужују своје стално место. Сточић са простором за складиштење може бити решење за све оно што прави неред и заузима простор.

Нађите место свим ситницама које свакодневно користите.
Фото: Депосит

Прочитајте још: ПЛАВА убија радну способност: Канцеларија ТРЕБА да буде ОВИХ боја

Зидне полице

Зидне полице су много више од неколико паралелно постављених дасака. Одаберите неку који има несвакидашњи облик и искористите је за држање ствари које често користите. Немојте затрпавати стан украсима који скупљају прашину, драгоцени простор искористите за нешто што вам је заиста потребно.

Склопиви намештај је увек добар избор

Уколико вам је стан скучен, не либите се да купите столице на расклапање које ћете користити онда када имате госте. Можете их држати на тераси и користити по потреби, а нема разлога да заузимају место у трпезарији онда када сте сами. Пођеднако су практични и столови на развлачење, посебно ако волите да припремате вечеру за веће друштво.

Што мање украса.

Прочитајте још: Овакав начин УРЕЂЕЊА ДОМА узрокује СТРЕС: На ових ПЕТ СТВАРИ обратите пажњу

Стан ће изгледати већи ако избегнете зидове тамних боја

Фото: Депосит

Лоше осветљење и тамни зидови учиниће да простор изгледа знатно мањи. Потрудите се да завесе буду прозирне, како би што више дневне светлости обасјало просторије. Добро осветљење има важну улогу у томе како ћемо доживети кућу или стан.

Набавите огледало

Не заборавите да у дневну собу убаците огледало. То је стари трик којим се може визуелно повећати простор и створити илузија ширине. Наравно, ако је стан неуредан, огледало ће учинити да хаос буде дупло приметнији. Огледала су веома практична и у уским ходницима, када рефлектују осветљење и чине да простор буде мање мрачан.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas