Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте ви "ЦРНА ОВЦА" у породици? Нимало захвална улога, а коју носите из ПЕТ РАЗЛОГА

Изузетно је уобичајено да се понекад у животу осећамо усамљено. Да се ​​осећамо ненормално и другачије од свих осталих. Али неки се осећају другачије од других, и то дуже време.

1636544856_pjimage--29-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

За оне који су се осећали одвојено целог живота, чак и од раног детињства у својим породицама, ова повученост може бити дубље питање. Породице су често са нама доживотно, а наше везе са њима могу се осећати неизбежним. Ако је ваша породица група, а ви се осећате издвојено, бити „црна овца“ може бити тешка, бескрајна улога.

Да ли сте "црна овца"?

Рођен другачији

Често је одлучујући фактор за црну овцу нешто у нашој генетској структури. Било да је то због тога што имају различите родитеље у односу на њихову другу браћу и сестре, другачији пол, различите године, сексуалну оријентацију или идентитет.

Прочитајте још: Руски психолог ШОКИРАО причом о Марији: "Образована жена не сме да се уда за мајстора!"

Ове црне овце можда осећају да никада нису имале прилику да буду ништа друго осим наметнуте улоге.

Фото: Пиксабеј

Другачија личност

Понекад једноставна разлика личности може створити црну овцу у породици. Пошто је ово суптилније, може бити теже преговарати и разумети. Ако члан породице дели сличне вредности, стил живота или идеале као и остали, али је његова личност сасвим другачија, њихова одвојеност може изгледати фрустрирајуће необјашњиво.

Можда ћете некад бити свесни ових разлика и чешће их камуфлирати ако су други аспекти ваших живота усклађенији и везе ближе.

Под утицајем различитих околности

Понекад живот може да сервира несрећне околности једном члану породице. Можда трагични животни догађај, штетна веза или другачији пут у каријери. Ове ствари могу довести до тога да некога обликују искуства која други чланови породице једноставно немају, па се стога не могу повезати са њима.

Ове ствари могу створити поделу која расте током времена.

Различити идеали и филозофије

Нешто што би најлакше могло довести до расправа и лоше крви је разлика у веровањима. Ово може бити последица различитих околности, начина живота или било чега другог.  У сваком случају, када један члан верује у различите ствари у односу на друге, начин на који се односе према свету увек ће бити фундаментално другачији.

Прочитајте још: Маму тинејџера је ШОКИРАЛО је оно што је ПРОНАШЛА иза кревета (ВИДЕО)

Лако може изазвати сукоб на помен супротстављених вредности током породичне вечере. 

Другачији начин живота

Сваки од ових различитих фактора може довести до другачијег начина живота. Један члан породице који живи потпуно другачијим животним стилом од осталих увек ће се издвјати.

Можда је то зато што је одлучио да живи на другом крају света, да се дружи са потпуно другачијим људима и ради ствари које породици никада не би пале на памет. Још једном ће изгледати као изопштеник из породице.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas