Oglas
· · Komentari: 0

Da li ste vi "CRNA OVCA" u porodici? Nimalo zahvalna uloga, a koju nosite iz PET RAZLOGA

Izuzetno je uobičajeno da se ponekad u životu osećamo usamljeno. Da se ​​osećamo nenormalno i drugačije od svih ostalih. Ali neki se osećaju drugačije od drugih, i to duže vreme.

1636544856_pjimage--29-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Za one koji su se osećali odvojeno celog života, čak i od ranog detinjstva u svojim porodicama, ova povučenost može biti dublje pitanje. Porodice su često sa nama doživotno, a naše veze sa njima mogu se osećati neizbežnim. Ako je vaša porodica grupa, a vi se osećate izdvojeno, biti „crna ovca“ može biti teška, beskrajna uloga.

Da li ste "crna ovca"?

Rođen drugačiji

Često je odlučujući faktor za crnu ovcu nešto u našoj genetskoj strukturi. Bilo da je to zbog toga što imaju različite roditelje u odnosu na njihovu drugu braću i sestre, drugačiji pol, različite godine, seksualnu orijentaciju ili identitet.

Pročitajte još: Ruski psiholog ŠOKIRAO pričom o Mariji: "Obrazovana žena ne sme da se uda za majstora!"

Ove crne ovce možda osećaju da nikada nisu imale priliku da budu ništa drugo osim nametnute uloge.

Foto: Piksabej

Drugačija ličnost

Ponekad jednostavna razlika ličnosti može stvoriti crnu ovcu u porodici. Pošto je ovo suptilnije, može biti teže pregovarati i razumeti. Ako član porodice deli slične vrednosti, stil života ili ideale kao i ostali, ali je njegova ličnost sasvim drugačija, njihova odvojenost može izgledati frustrirajuće neobjašnjivo.

Možda ćete nekad biti svesni ovih razlika i češće ih kamuflirati ako su drugi aspekti vaših života usklađeniji i veze bliže.

Pod uticajem različitih okolnosti

Ponekad život može da servira nesrećne okolnosti jednom članu porodice. Možda tragični životni događaj, štetna veza ili drugačiji put u karijeri. Ove stvari mogu dovesti do toga da nekoga oblikuju iskustva koja drugi članovi porodice jednostavno nemaju, pa se stoga ne mogu povezati sa njima.

Ove stvari mogu stvoriti podelu koja raste tokom vremena.

Različiti ideali i filozofije

Nešto što bi najlakše moglo dovesti do rasprava i loše krvi je razlika u verovanjima. Ovo može biti posledica različitih okolnosti, načina života ili bilo čega drugog.  U svakom slučaju, kada jedan član veruje u različite stvari u odnosu na druge, način na koji se odnose prema svetu uvek će biti fundamentalno drugačiji.

Pročitajte još: Mamu tinejdžera je ŠOKIRALO je ono što je PRONAŠLA iza kreveta (VIDEO)

Lako može izazvati sukob na pomen suprotstavljenih vrednosti tokom porodične večere. 

Drugačiji način života

Svaki od ovih različitih faktora može dovesti do drugačijeg načina života. Jedan član porodice koji živi potpuno drugačijim životnim stilom od ostalih uvek će se izdvjati.

Možda je to zato što je odlučio da živi na drugom kraju sveta, da se druži sa potpuno drugačijim ljudima i radi stvari koje porodici nikada ne bi pale na pamet. Još jednom će izgledati kao izopštenik iz porodice.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas