· · Коментари: 0

Детективка открила три ПРАВИЛА за васпитање деце: Њих се строго придржава због БЕЗБЕДНОСТИ малишана (ВИДЕО)

Ево о којим правилима је реч

1678358158_Foto-Shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Када је реч о родитељству, углавном сви мисле да раде тај посао најбоље што умеју. Међутим, никада није на одмет послушати савете стручњака или других родитеља.

Бивша детективка Кристи, која се годинама бавила случајевима злостављања дедце, на свом ТикТок профилу објавила је три златна правила којих се увек придржава када је безбедност деце у питању.

 

@тиктокцоп81 Реплyинг то @Лола ♬ оригинал соунд - Кристи

1. Увек је потребно да се два пута размислити пре него што некоме оставите дете на чување, чак и у случајевима када добро познајете ту особу. Треба увек да се присетите чињенице да је сигурност деце одговорност родитеља.

2. Често не знају како сами себи да помогну или да потраже помоћ кад им се нешто догоди. Спавање код родбине или пријатеља долази у обзир тек када деца одрасту.

3. Моја млађа деца немају шта да раде на интернету без контроле родитеља.

Како је открила, она се одувек држи овог правила јер је свесна свих опасности које прете на друштвеним мрежама попут порнографије и насиља, а такође сматра да садржаји који су доступни онлајн озбиљно штете менталном здрављу деце.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.