Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАДИЦИЈА

Француска, Кина и Србија су исте у ОВОЈ ствари која тера на СМЕХ!

Овим земљама треба додати Шпанију, Бразил и Индију, јер тамо се зна "ко коси, а ко воду носи"!

1612619968_Depositphotos_254542058_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Очеви у већини породица имају статус главе куће - показало је истраживање спроведено у 16 земаља света. У чак 11 држава испоставило се да је шеф куће мушкарац, док у пет доминира жена.

Прочитајте још: Када видите шта ЦИГАРЕТА после секса ради телу, више вам неће пасти на памет да је упалите

Научници су дошли до сазнања да то "ко коси, а ко воду носи" зависи од тога које се вредности негују у одређеним земљама и колико се задржао патријархат у свим својим облицима.

Патријархат је опстао тамо где је био!

У нацијама које првенство дају мајци, постоје мале разлике у примањима супруге и супруга, што жени аутоматски даје веће право гласа код куће, јер није издржавано лице. С друге стране, и вера оставља приличног трага, па тако у земљама у којима је становништво већински религиозно, "власт" у породици симболише припадник јачег пола. У Индији, Бразилу, Француској, Кини, Шпанији, па и Србији - отац се више пита, док је мајка доминантнија у САД, Холандији, Канади, Великој Британији...

Прочитајте још: Изглед ПАЛЦА открива какви сте у вези, а ево шта вам ЛИНИЈА ЉУБАВИ показује (ВИДЕО)

Занимљиво је да већина мушке деце сматра како је тата главни "даса" и шеф за сва питања, док ћерке тврде да је мама "краљица параде".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas