Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Идеје за фотографисање НОВОРОЂЕНЧАДИ: Будите креативни и направите незаборавне УСПОМЕНЕ (ФОТО)

Сви родитељи желе да сликају своје новорођенче из сваког угла и да стварају прелепе успомене

1657206295_people-g65450fc49_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Међутим, фотографисање у студију може бити јако скупо, некада не плаћате само фотографију, већ и идеју фотографа. А са правим идејама, можете сликање направити у кућној радиности! Све што вам треба је један кутак у кући, неутрална позадина и фотоапарат или камера на телефону. Уз добро осветљење, није битно да ли имате скупоцену камеру или обичан телефон. За позадину можете користити обичан хамер папир. 

Прочитајте још: Идеалан размак између две трудноће: Научници дошли до одговора

1. Новорођенче у корпама 

Корпе могу бити различитих облика и материјала. Можете корисити неутралне позадине, можете као на слици користити природне тонове и материјале за слику. 

2. Сликање шака целе породице 

Ове фотографије се могу сликати на најразличитије начине. Ваше је да пустите машти на вољу сада када имате основу. 

3.  Бебе и љубимци 

Ово се може рачунати у супер слатке слике, јер се љубимци такод добро слажу са тек рођеним бебама, а и то је успомена коју желите да имате за цео живот. Љубимац чак може умирити вашу бебу приликом сликања. 

4. Бебе са цвећем 

Нежно цвеће се одлично слаже са вашом бебом на фотографији. Трудите се да користите свеже право цвеће, уметно пластичног за сликање. 

5. Појединачни делови тела 

Делови тела као што су шачице или мала бебина стопала су врло лепа идеја за сликање вашег детета. То су делови тела који су врло слатки, а који ће врло брзо да порасту, зато што пре направите успомену за себе. 

6. Ставите апарат или телефон на статив и сликајте целу породицу 

Поред многих слатких слика ваше бебе, сигурно желите да имате успомену и вас и целе ваше породице која ће трајати заувек. Купите одговарајући статив за ваш уређај, подесите тајмер и направите успомену за цео живот. 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas