Oglas
· · Komentari: 0

Ideje za fotografisanje NOVOROĐENČADI: Budite kreativni i napravite nezaboravne USPOMENE (FOTO)

Svi roditelji žele da slikaju svoje novorođenče iz svakog ugla i da stvaraju prelepe uspomene

1657206295_people-g65450fc49_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Međutim, fotografisanje u studiju može biti jako skupo, nekada ne plaćate samo fotografiju, već i ideju fotografa. A sa pravim idejama, možete slikanje napraviti u kućnoj radinosti! Sve što vam treba je jedan kutak u kući, neutralna pozadina i fotoaparat ili kamera na telefonu. Uz dobro osvetljenje, nije bitno da li imate skupocenu kameru ili običan telefon. Za pozadinu možete koristiti običan hamer papir. 

Pročitajte još: Idealan razmak između dve trudnoće: Naučnici došli do odgovora

1. Novorođenče u korpama 

Korpe mogu biti različitih oblika i materijala. Možete korisiti neutralne pozadine, možete kao na slici koristiti prirodne tonove i materijale za sliku. 

2. Slikanje šaka cele porodice 

Ove fotografije se mogu slikati na najrazličitije načine. Vaše je da pustite mašti na volju sada kada imate osnovu. 

3.  Bebe i ljubimci 

Ovo se može računati u super slatke slike, jer se ljubimci takod dobro slažu sa tek rođenim bebama, a i to je uspomena koju želite da imate za ceo život. LJubimac čak može umiriti vašu bebu prilikom slikanja. 

4. Bebe sa cvećem 

Nežno cveće se odlično slaže sa vašom bebom na fotografiji. Trudite se da koristite sveže pravo cveće, umetno plastičnog za slikanje. 

5. Pojedinačni delovi tela 

Delovi tela kao što su šačice ili mala bebina stopala su vrlo lepa ideja za slikanje vašeg deteta. To su delovi tela koji su vrlo slatki, a koji će vrlo brzo da porastu, zato što pre napravite uspomenu za sebe. 

6. Stavite aparat ili telefon na stativ i slikajte celu porodicu 

Pored mnogih slatkih slika vaše bebe, sigurno želite da imate uspomenu i vas i cele vaše porodice koja će trajati zauvek. Kupite odgovarajući stativ za vaš uređaj, podesite tajmer i napravite uspomenu za ceo život. 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas