Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Ђоковић је ову кашу спремала деци када су били мали: Оброк или ужина од четири састојка

Јелена Ђоковић у потпуности је окренута здравој исхрани

1686829827_93c37153f71c66675ebeae31a1df2d9f3348f6fe.jpg
Фото: Драган Миловановић
Oglas

Јелена Ђоковић, супруга Новака Ђоковића, директорка "Новак Ђоковић" Фондације и мама Стефана и Таре, често на друштвеним мрежама промовише здрав начин живота, а познато је да је њен избор вегански начин исхране. У једном ливе-у на Инстаграму Јелена је испричала и да њена деца једу бљну исхрану и да су изузетно здрави.

- Деца су потпуно на биљној исхрани, без икаквих проблемчића, једу кромпире као луди и краставце и шаргарепе - објаснила је Јелена.

Пошто често на Инстаграм налогу и на блогу даје савете о родитељству, води разговоре са стручњацима, консултује се, препоручује књиге и смернице које су њој помогле, Јелена је неколико пута делила и храну коју радо припрема за своју децу.

Тако је једном приликом, док је Стефан још био мали, објавила и суперздраву комбинацију за оброк или ужину коју је њен син волео да једе. Реч је о каши која се припрема од следећих састојака:

  • индијског ораха (садржи бакар, манган, магнезијум, фосфор, витамин К)
  • урми (одличан извор енергије, доброг шец́ера и влакана, садрже минерале и витамине)
  • јагода (одличан извор витамина Ц, калијума)
  • банана (калијум, витамина Б6, Б12, магнезијум…)

- Велика је лаж да је само прерађена храна укусна. Уживам у здравој храни. Мршава сам и многи мисле да не једем пуно, али мој метаболизам је брз, а све што поједем иде право у моју крв. Једем пуно сирове хране, блендиране, цеђених сокова од свежег воћа и поврћа. Тако могу да једем пуно и да се то на мени не види - објаснила је Јелена у једном интервјуу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas