· · Коментари: 0
ВАСПИТАЊЕ

Кејт Мидлтон је "АУТОРИТАТИВНИ РОДИТЕЉ": Краљевићи мирни као бубице! (ФОТО/ВИДЕО)

Често се дивимо Кејт Мидлтон због тога како се њена мала деца принц Џорџ, принцеза Шарлот и принц Луис понашају у јавности.

1626702912_kejt.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/Royal Family

Већина родитеља се моли да се њихова деца понашају најбоље што се понашају у јавности. И војвоткиња од Кембриџа није ништа другачија када су у питању њено троје деце принц Џорџ, принцеза Шарлот и принц Луис.

Прочитајте још: Пријанка Чопра направила скандал на Вимблдону: "Заправо сам у неверици због таквог недостатка манира и васпитања"! (ФОТО/ВИДЕО)

Заправо, Кејт има додатни притисак због свих камера које прате њену породицу кад год се појаве у јавности. Према речима једног стручњака за родитељство, Кате је „топла и осетљива мама“.

Тапкање по глави

На венчању своје сестре Пипе 2017. године, Кејт је виђена како ставља руке на главу принца Џорџа након што се чинило да је почео да се понаша неваљало. Такође је виђена како говори Џорџу, Шарлот и осталим малим деверушама да „шшшш“ чим уђу у цркву.

Спуштање на њихов ниво

Када разговара са децом, Кејт се често сагиње до нивоа очију своје деце. А ауторка родитељства Мартина Мерсер каже да је ово важно јер показује да се не издиже над дететом.

"Она схвата важност тога да треба бити на нивоу деце и не уздизати се над њима. Ово је тренд у последњих неколико деценија, јер су психолози објаснили да има много користи. Уклања страх од родитеља док користи контакт очима и повезивање са дететом на њиховом нивоу."

Подигнут прст

Када је принцеза Шарлот 2017. године имала мали напад беса док је била на аеродрому у Хамбургу, Кејт је брзо раширила ситуацију. Клекнула је до нивоа своје ћерке, мирно разговарала с њом и подигла прст. Др Ребека је рекла: "Ово показује чврстину и топлину - нити насмејано нити бесно."

Прочитајте још: Срце да се стегне! Исповест мајке Ејми Вајнхаус о последњем сусрету и тренутку кад је сазнала најгоре! (ФОТО)

Никад се не бој да покажеш наклоност

Иако Кате брзо показује дисциплину ако је потребно, ни она ни Вилијам се не боје да покажу љубав према својој деци. Прошле недеље, принц Џорџ је виђен како грли маму и тату и дивље слави са њима када је Енглеска постигла рани гол у финалу Евро 2020. против Италије на Вемблију. Касније су виђени  како теше свог најстаријег сина након што је Енглеска изгубила након извођења пенала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.