· · Коментари: 0
Избори у ЦГ

Ко је ЖЕНА Здравка Кривокапића, човека који је послао Мила у ПРОШЛОСТ? Родила му је ПЕТОРО ДЕЦЕ, а ево како изгледа (ФОТО)

Мало је тога познато о детаљима приватног живота лидера црногорске опозиције

1598871476_17011_viber-image-2020-08-31-11-12-03_f.jpg

Здравко Кривокапић, лидер опозиције и коалиције "За будућност Црне Горе", која је синоћ потукла Мила Ђукановића после три деценије на власти, данас је тема број један у свим црногорским, али и регионалним медијима.

Прочитајте још: "Весели се српски роде због слободе": Са српског Косова ођекнула ПЕСМА - послата ПОРУКА Милу Ђукановићу (ВИДЕО)

Политичка каријера Кривокапића отпочела је практично пре само неколико месеци, а испровоцирана спорним Законом о слободи вероисповести. Кривокапић је један од оснивача НВО "Не дамо Црну Гору", коју су основали црногорски професори и интелектуалци у знак подршке Митрополији црногорско-приморској после доношења спорног Закона о слободи вероисповести.

Родила му је петоро деце

Он је иначе професор Машинског факултета Универзитета у Подгорици, а као предавач информатике ради и на Богословији Св. Петра Цетињског. У политику га је увукло питање цркве, а чињеница да је човек који је нов у политичким водама није му била препрека да освоји симпатије црногорског народа.

На једном од изборних плаката Кривокапић је позирао са својом породицом на окупу - супругом, петоро деце и двоје унучади. Но, мало је тога познато о детаљима приватног живота лидера црногорске опозиције, а самим тим и његове породице.

Ипак познато је да је његова супруга Маријана Кривокапић доктор биолошких наука, те да такође ради као професор на Универзитету Црне Горе на Природно-математичком факултету.

Зна се и да је троје деце брачног пара магистрирало, а најстарија ћерка је и докторирала. Од два најмлађа сина, један је студент, а други средњошколац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.