Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КЛИНЦИ

Најгори су са 12 година, а са колико су НАЈСЛАЂИ?

Родитељи су били искрени и отворено су рекли када своју децу највише воле.

1607091200_rodja.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Уврежено мишљење да су бебе најслађе од све деце, срушили су резултати истраживања европског Друштва за омладински спорт, које је показало да највише симпатија добијају петогодишњаци. Тако је изјавила готово половина анкетираних, а научници су навели да је разлог заправо врло разумљив.

Прочитајте још: Промене које доноси УЛОГА ОЦА: Мушкарци се тада мењају у потпуности

Родитељи су грозни!
Студија је указала на још неке занимљивости - родитељи проводе само три и по сата недељно са децом, иако верују да су заједничке активности важне за успостављање блискости.

Деца у том добу почињу да комуницирају, радознала су, насмејана и развијају смисао за хумор, а већ су довољно одрасла да су по многим питањима самостална.

Најмање се воле 12. годишњаци...

Родитељи су изјавили да им је најтеже када напуне десет година, јер све до 12. бивају тешка и све мање симпатична.

У истраживању је учествовало 2000 породица које су одговарале и на питања о чарима родитељства, када је половина рекла да је то напорна “ствар”, а друга половина да је за њих ужитак и права забава.

Прочитајте још: Ово су разлози због којих НЕ ГУБИТЕ килограме после порођаја

Осим тога, девојчице више уживају у времену проведеном са мамом, а дечаци са татом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas