Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Женска ИМЕНА која према веровањима из РУСИЈЕ доносе несрећу: Многи сматрају да ће ДАМЕ које се овако зову остати саме и живети без нежности

Према неким веровањима која су заступљена у Русији, ова женска имена носе са собом несрећу

1704280804_Foto-shutterstock-zenska-imena.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Приликом одабира имена свом детету многи воде рачуна да оно има лепо значење и да носи позитивну енергију са собом, како би и особа која га носи, имала леп живот и судбину.

Према неким веровањима која су заступљена у Русији, ова женска имена носе са собом несрећу.

Даме које се овако зову, према овим веровањима, остају саме, без нежности и несрећне до краја живота.

Александра – Девојка са овим именом, често је обдарена чврстим мушким карактером, што на жалост не помаже при успостављању складних односа са партнером. Већина Александри касно ступа у брак и породична срећа није им приоритет. Девојка са овим именом није лења, али не ужива у кућним пословима како што су чишћење, прање и кување. Она је та која у породицу уноси снагу и стабилност, а „женски“ послови нису њен фах. Често има веома успешну каријеру, али губи на женствености и нежности.

Вера – Девојка са овим именом има диван карактер:  разборита је и спокојна, наклоњена авантурстичким и екстремним спортовима. Жуди за нежношћу и брижношћу, па често мења партнере у сталној жељи да пронађе мушкарца који ће је чувати као „мало воде на длану“. Најчешће се удаје за мушкарца старијег од себе, али никад не осећа јаке емоције према њему. Њој је увек најважније да има финансијску стабилност, а ако има дете жели да му обезбеди изобиље и ништа јој неће стати на пут.

Кристина – Девојка са овим именом је склона брзом заљубљивању и великом разочарењу. Поседује експлозивни темперамент што је доводи до вечите нестабилности у породичном животу. Склона је да започиње честе свађе са мужем и свекрвом. Кристина најчешће бира невероватно љубоморног човека за мужа. Ако је рођена у јесен, временом учи да савлада свој карактер што је може довести до мирног породичног живота.

Људмила – Она је по природи веома осетљива и мирна особа. Мужа бира веома пажљиво. На први поглед Људмила има све карактеристике да доживи женску срећу, али то бирање партнера је на крају доведе у ћорсокак. Брак са Људмилом је низ свађи, жалби и притужби. Ретко ко може да живи са таквом женом.

Светлана – Девојка са овим именом се увек ослања само на себе и то је спречава да се препусти и нађе праву срећу. Мушкарци јој посвећују много пажње, али она је према њима опрезна и неповерљива. Дуго се опире браку, што често вређа мушкарце који је воле. У браку је срећна и брижна мајка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas