Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ СХУИ савети

Ако још нисте упознали сродну душу, ГАЈИТЕ ово ЦВЕЋЕ: Три биљке које привлаче ЉУБАВ

Верује се да ово цвеће у дому постаје магично и да повољно делује на љубавном плану.

1632418269_ciklama.png
Фото: Пиксабеј
Oglas

Неке биљке према фенг схуи веровању привлаче новац, неке штите од негативне енергије, а нека чак могу да призову љубав.

Уколико волите да уређујете свој животни простор према фенг схуи-ју, набавите неку од ових биљака - можда вам донесе срећу у љубави.

Прочитајте још: "Девојачка срећа": Зашто спатифилум треба поклонити неудатој девојци?

Ако се поставе на право место, и у саксијама одговарајућиј боја, циклама, спатифилум и хибискус привући ће романтичне вибрације.

Циклама

Према фенг схуи веровању, циклама у дому привлачи љубав и хармонију. Такође, позитивно делује на добру комуникацију у односима, због чега је идеалан поклон за брачне парове, годишњицу брака или венчање.

Препоручује се да га у дому гаје они који су усамљени и дуго трагају за сродном душом, јер осим што привлачи љубав, циклама може помоћи у томе да направите прави љубавни избор.

Спатифилум

Други назив ове биљке је "девојачка срећа", које је изведено из веровања да ако неудатој девојци поклоните спатифилум, она ће се у најскоријем времену удати, а ако ову биљку добије већ удата дама, у породици ће се појавити дете.

Спатифилум треба чувати у саксијама тамнијих боја које симболизују земљу, оданост и плодност. 

Хибискус

Хибискус се назива и кинеска ружа, а у фенг схуи-ју симболизује "љубавни магнет".

Саветује се да хибискус гајите у југозападном делу дома, који се у фенг схуи-ју назива угао љубави, како бисте успешно пронашли сродну душу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas