Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Две биљке чувамо у дому, а ФЕНГ СХУИ сматра да привлаче негативну енергију: Ипак их оставите за пословне просторе

Фенг схуи подржава зеленило у домовима, али се сматра да неким биљкама ту није место.

1647959962_3bb45cd51233edfbbb2f7d3094a69dd84bfb3390.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фенг шуи за уређење простора углавном подстиче гајење зелених биљака у дому. Собно цвеће је наш контакт са природом, оплемењују дом, инспиришу нас и чисте ваздух. Међутим, према фенг шуију не утичу баш све биљке повољно на енергију у дому.

Углавном се као негативни истичу кактуси са којиам треба пазити јер доносе оштру енергију, али мало ко зна да су следеће две биљке лоше за енергетски баланс у простору - монтесера и дифенбахија.

Прочитајте још: Сипајте ОВАЈ САСТОЈАК у воду за заливање и гледајте како вам се цвеће ПОДМЛАЂУЈЕ и БУЈА

Ове собне биљке се сматрају моћним енергетским вампирима. Стручњаци за енергију сматрају да ове биљке исцрпљују менталну снагу својих власника и уносе раздор у односе. Њихов негативан утицај је посебно јак у малим становима, па је ове зелене велике биљке боље је држати у јавним установама и влеиким пословним компанијама где је свакодневно велики промет људи.

Велика монтесера која се шири и расте педставља симбол напретка и происперитета у пословним просторима, али у стану, посебно ако је мали, "загушује" простор и омета слободан ток позитивне енергије. Због тога је називају биљком енергетским вампиром.

Прочитајте још: 8 БИЉАКА КОЈЕ РАСТУ У МРАКУ: Идеалне за мрачне собе, канцеларије, ходнике (ФОТО)

Дифенбахија је отровна биљка коју не бисте смели држати доступну у кући уколико имате малу децу или кућне љубимце. Због тога с еово цвеће сматра јендим од токсичним, па је и њега повољно држати у пословним просторима.

Уколико имате ове биљке у кући, то никако не значи да треба да их одбаците, већ им у кући промените место тако да не заузимају превише простора, а дифенбахију подигните на неку вишу позицију. најповољније би било када бисте могли да их пребаците у радну собу или да их држите у ходнику зграде где је повећана циркулација људи.

БОНУС ВИДЕО

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas