Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жута је боја радости, црвена страсти, а да ли знате шта симболизује НАРАНДЖАСТО ЦВЕЋЕ у букету?

Уколико волите да поклањате цвеће, пожељно је знати и шта представљају боје у букету

1661254655_narandzasto-cvece.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Наранџаста боја је сама по себи весела боја и као и сваки цвет има своју симболику

Шта значи наранџасто цвеће?

Наранџаста је смела и енергична боја која симболизује топлину, моћ и снагу. У многим случајевима, букет наранџастог цвећа  представља позитивну енергију и страст према примаоцу. То га чини одличним поклоном за прославе, али можете га користити и за преношење многих других порука. 

Прочитајте још: Заштитите воћњак на природна начин: Ево како против ГУСЕНИЦА

 

Сунце

Није изненађујуће да многи људи одмах помисле на сунце када када виде наранџасте цветове. Уз топли и сунчани сјај овог цвећа, ваши најмилији ће сигурно заблистати исто као и букет који им поклањате.

Радост у тешким временима

Цвеће наранџасте боје, симболизује срећу, али се може користити и у тужнијим приликама. У многим случајевима, наранџасти цветови су такође веома погодни за сахрану или за некога ко је болестан. У случају сахрана, наранџасто цвеће је савршено да обележи живот динамичне или снажне личности. Када је реч о оздрављењу, позитивне и енергичне вибрације овог цвећа помажу примаоцу да се опорави.

Фото: Пеxелс

Топло осећање љубави

Иако наранџасти цветови не одишу истом страшћу као њихови црвени рођаци, они и даље представљају одличан симбол снажне везе. Због тога су савршени за прославе у оквиру породице или посебне прилике у најужем кругу пријатеља.

Охрабрење и ентузијазам

Цвеће наранџасте боје је диван поклон да развесели некога ко је тек кренуо у "нове радне победе", добро је и за добродошлицу. Наранџасти цветови су традиционално повезани са догађајима на којима се расправља о потпуно новим идејама и теоријама. Стога су погодне и као изненађење за некога ко размишља иновативно и увек долази са новим идејама.

Прочитајте још: Желите да вам РУЖЕ дуже трају? Потребна вам је кашичица ОВОГ ЗАЧИНА и одржите свежину данима

 

Раст

Без обзира да ли у приватном или професионалном животу: наранџасти цветови симболизују раст као ниједна друга боја. Можете га користити да прославите нове професионалне почетке, као и приватне прекретнице као што је венчање. Остављају трајан утисак, а узимајући у обзир ова значења, можете поклонити веома личну поруку својим вољенима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas