Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

5 познатих СВЕТСКИХ ЗВЕЗДА које се саме ШМИНКАЈУ (ФОТО)

Многе звезде су веома осетљиве на свој имиџ, а посебно на своја лица

1666035491_make-up-g316e76722_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Познате личности имају засебну особу за скоро сваки део тела: шминкери, стилисти, дизајнери, фризери - сви ови људи брину да холивудске даме изгледају савршено.

Прочитајте још: Грешка коју сви правимо приликом прања косе: Препородите косу помоћу састојка који сви имамо у кући

Шта ако вам кажемо да су неке од звезда много сличне нама? На пример, међу њима има оних који своје лице не могу да повере ни професионалцима. Откривамо ко је од модерних познатих личности одбио услуге шминкера у корист својих златних руку.

Кејт Мидлтон

Принцеза од Велса је дуго била позната као веома економична особа. Кејт Мидлтон не презире одећу и додатке са масовног тржишта, а веома ретко јој требају услуге професионалаца у изгледу. Супруга принца Вилијама није љубитељ јарке шминке, па је у стању да сама направи лагани дневни акт. Тек повремено се Кејт окреће шминкерима.

Прочитајте још: Нега СТОПАЛА уз помоћ пасте за ЗУБЕ: Резултати ће вас одушевити, а поступак је веома једноставан

Шакира

Шакира баш и не воли да се фотографише - латино поп принцеза је то више пута признала у својим интервјуима. Она сматра да је осмех најбоља шминка, али када треба да се спремите за неки догађај, Шакира ипак вади козметичку торбицу и сама се шминка, без помоћи иједног шминкера. Њен омиљени производ и главна тајна лепоте је - крема за сунчање.

Жизел Биндшен

Познати модел је веома скрупулозан по питању шминке. Рекла је да више воли да се фарба само зато што јој се баш и не допада када јој се четкице за маскару и четкице за сенке приносе на опасну удаљеност од очију. Према њеном мишљењу, много је лепше, брже и сигурније ако сама шминка очи. Ево таквог парадокса за девојку која скоро живи окружена првим светским шминкерима.

Прочитајте још: Све што треба да знате о НОЋНОЈ КРЕМИ: Ово су разлике у односу на ДНЕВНУ, а њено свакодневно наношење је од велике важности

Доџа Кет

Чак и пре успешне певачке каријере, Доџа Кет је била велики обожаватељ YouTube канала шминкера. Како је сама певачица рекла, могла је сатима да црта лукаве стрелице, гледајући шминкере на екрану. У будућности, Доџа није заборавила свој таленат, тако да у 99% случајева не пропушта прилику да то надокнади. Сва шминка коју она наноси на своје лице је заиста веома лепа!

Кејт Винслет

Кејт Винслет апсолутно не толерише када јој странци додирују лице. Баш као и Блејк Лајвли, Кејт је научила трикове шминкања гледајући професионалце на видео записима. Поред шминке, Винслет сама прави и фризуре. Као одговор на критике, глумица напомиње да је минимализам знак доброг укуса. Верује да гламур и претенциозност нису за њу.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas